UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE CHEAP MONDAY / KJOLE HER / SKO HER

Hva er forskjell på annonse, reklame og i samarbeid med?

Det er egentlig akkurat det samme. I Norge må man skrive annonse eller reklame på alt som er sponset og alt man får betalt for å reklamere for. Så hvis man får en båttur gratis for eksempel så må man skrive reklame fordi man får betalt i form av en vare, altså båtturen. Det samme gjelder frisør, negler, ting man får tilsendt i posten, absolutt alt og selvfølgelig også ting man får betalt for å dele. I samarbeid med tror jeg ikke holder, men skal ikke si noe for sikkert her. Det betyr vel egentlig akkurat det samme som reklame/annonse så jeg tror det skal merkes med reklame/annonse først.

Er du religiøs?

Nei, det er jeg ikke. Jeg er konfirmert i kirken, men skal melde meg ut av statskirken asap. Må bare få surret meg til å faktisk gjøre det haha. Jeg er jo ikke religiøs så ser ikke poenget med å være medlem av noe jeg ikke støtter eller tror på.

Lå du i telt da du var på festival?

Nei. Vanligvis har jeg bodd hjemme, men fordi pappa flyttet ut to uker før…. 🙁 Så hadde jeg egentlig ikke noe sted å bo haha. Heldigvis fikk Morten og jeg sove hjemme hos foreldrene til en venninne av meg så de reddet oss.

Hva gjorde at du ønsket å flytte til Kristiansand?

Kjæresten min og jeg ville flytte sammen i stede for å måtte pendle fem timer hver vei for å sees. Jeg bodde i Oslo og han i Lindesnes. Han studerer i Kristiansand og med min fleksible jobb så var det mye lettere for meg å flytte enn for han, samt at vi får kjøpt noe større enn et kott i Kristiansand hihi.

Hvilken bil kjører dere?

Det er en Golf tror jeg, hehe. Null peiling. Den er Morten sin!

Hvor mye koster det å pusse opp slik dere gjør i stuen deres?

Ikke så mye fordi vi gjør alt selv. Man trenger alt av utstyr, samt maling så det blir noen tusen. Nå var det litt styr her så vi måtte legge tapet og masse greier før vi kan begynne å male så det blir litt ekstra. Jeg tror vi er oppe i nesten 4000 kroner nå, men jeg synes ikke det er så gærent jeg. Vent til dere får se resultatet det er sååå mye finere og definitivt verdt å betale 4000 kroner for!

Tar du striper eller helbleker du håret ditt?

Jeg har stripet det i mange år, men for noen uker siden helbleket jeg etterveksten og litt ut i lengdene fordi jeg trengte litt forandring. Elsker det, men jeg kjenner at jeg kommer til å få noia av etterveksten når den kommer så det spørs om jeg ikke må gå tilbake til å stripe haha.

Hva liker du best med deg selv?

Det må bli at jeg er selvstendig. Jeg orker ikke folk som ikke klarer å gjøre noe på egenhånd så det at jeg vet at jeg hadde klart meg helt alene er ganske digg.

Du skrev at du vil forlove der, betyr det at du og Morten har snakket om det og når det skal skje?

Vi snakker jo om fremtiden, men ikke noe seriøst sånn sett. Vi vil jo forlove oss en eller annen gang, men ikke før om noen år. Det var mer sånn at jeg som trodde jeg aldri kom til å ville forlove meg har plutselig begynt å tenke at det faktisk hadde vært koselig. Drømmemannen altså, han kan endre mye haha.

Ville du for resten av livet lagt ut kun meget lettkledde/sexy bilder på SM eller slettet alt av SM?

Slettet alt av sosiale medier, lett haha.

Var det skummelt å være med på realityshow?

Ja, det var kjempeskummelt før det startet! Jeg var så utrolig nervøs, men da vi kom i gang så var det aller mest moro og jeg angrer ikke et sekund. Begge jeg har vært med på er noe av det morsomste jeg har gjort i mitt liv og ga meg minner for livet.

Hvorfor var du ikke mer med Sofie da deres møttes på Stavern?

Nei, si det. Jeg var mest med Larvik-jentene mine og vi fløy litt rundt på området, noe Sofie sikkert gjorde hun også. Jeg hadde egentlig ikke noe behov for å henge så veldig med noen, jeg ville bare kose meg og ha det gøy og gjøre det som føltes naturlig der og da så da ble det sånn.

Er det lett eller vanskelig å holde kontakten med venner etter videregående?

Det kommer nok veldig an på situasjonen og på hvor gode venner man er. Mine beste venner den dag i dag er de som var mine beste venner på videregående og det er nok de som blir kjernen livet ut <3

Har du noen mellomnavn eller heter du “bare” Andrea Sveinsdottir?

Nei, jeg har ingen mellomnvan. Jeg hadde et, men jeg så ikke poenget med å ha det fordi jeg aldri brukte det så jeg søkte om å fjerne det og fikk gjennomslag yei! Så nå heter jeg “bare” Andrea Sveinsdottir 😉

Hvilke 3 typer menn kunne du aldri vært sammen med? Alt fra uteligger til prest liksom…

Jeg har ingen jeg ikke kunne vært sammen med ut ifra yrke eller noe sånt, men ja.. Uteligger hadde nok vært litt ugunstig også er jeg ikke så gira på ekstremister i noen form eller såne typiske hovne “pappagutter” som føler seg bedre enn alle andre fordi familien har penger. ORKER IKKE.

Hvor stort er walk in closetet ditt?

Det er ganske så lite, men vi leker litt med tanken om å gjøre om et av rommene til et walk in closet med tiden. Det er snakk om langt frem i tid. Nå må vi først bli ferdig med stuen og så skal vi etter hvert ta kjøkkenet.

Favorittbutikk, café, restaurat osv. i Kristiansand?

Mat: PandaPanda og Le Monde tapas er suverent på førsteplass. Ellers så liker jeg Amigos, Drømmeplassen, Will I Juice og Mother India veldig godt. Har enda mye igjen å teste her, så jeg gleder meg. Det er så mye digg mat i denne byen. Når det kommer til butikker har jeg ikke utforsket så alt for mye, men jeg elsker Retro, Zara, Ting og No. 1 gaver&interiør. Det er de jeg kom på i farta 🙂

Skal du til Trondheim i nærmeste fremtid?

Nei, jeg har ingen planer om det foreløpig. Jeg har vært så mye på farten så nå vil jeg bruke tid hjemme i Kristiansand frem til jeg skal på min neste reise i september.

Hvordan har du og Morten det?

Nå har vi det veldig bra! Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men det føles som om vi har fått en skikkelig boost haha. Vi hadde litt småkrangler forrige uke så det kan være derfor. Nå koser vi oss med oppussingg og har det kjempebra!

Har du noen tips til nystartede bloggere?

Ikke hør for mye på andre, følg magefølelsen og gjør det du føler er rett. Ikke gjør noe bare for bloggen, gjør det kun hvis du har lyst. Ikke skriv om ting du tror andre vil lese om som ikke interesserer deg selv, skriv om ting du liker og så vil det smitte over på leserne. Kos deg med det, vær kreativ!!

Savner du å bo med Sofie?

Jeg savner det ikke fordi jeg har virkelig den beste samboeren jeg noen gang har hatt nå og det er jo diggere å bo med kjæresten, men vi hadde det veldig koselig da vi bodde sammen. Vi hadde tacokveld sikkert fire ganger i uka, tente masse lys og så på film. Det var så koselig! Så kunne vi alltid gå inn på rommene til hverandre om det var noe, delte typ alt og var skikkelig roomies.

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm høy.

 

8 kommentarer

Siste innlegg