UKENS SPØRSMÅL

Hadde du turt å gå bort til Morten om dere hadde møttes utenfor Love Island?

Antakeligvis ikke! Jeg er veldig sjenert og har aldri turt å sjekke opp gutter, så heldigvis møttes vi på Love Island! Hvis ikke måtte han i så fall ha sjekket opp meg (om vi tilfeldigvis hadde møttes).

Favorittutested i Kristiansand?

Jeg har nesten ikke vært ute her, så jeg vet faktisk ikke helt. Noen tips?

Hvilken rase er Laban?

Han er en blandng av tre forskjellige faktisk. Er han ikke nydelig?

Hvem har du mest kontakt med fra Paradise Hotel?

Sofie, Morten og Martine Johansen.

Liker du deg i Kristiansand eller kunne du tenkt deg å flytte i fremtiden?

Jeg liker meg veldig godt i byen, men kunne gjerne flyttet vennegjengen min hit haha. Det er faktisk det eneste jeg har å utsette på stedet. Jeg elsker viben her, elsker området jeg bor i, elsker byen. Kristiansand er et fantastisk sted og bo og i utgangspunktet vil jeg bo her lenge.

Har dere kjøpt leiligheten eller leier dere?

Vi har kjøpt den sammen, yei!

Hva gjør du når du ikke blogger?

Ganske mye forskjellig, vanlige ting tenker jeg. Rydder, vasker, ser på serier, leser nettaviser, går turer, trener, er på café, møter venner, slapper av. Alt man vanligvis gjør når man ikke jobber 🙂

Har du fått hund?

Nei, I wish! Vi bare passer Laban, men han er verdens nydeligste så det kan være jeg kidnapper han hehe. Neida. Joda. Kanskje.

Hvordan synes du det er å leve et så offentlig liv?

Både og. Det gir meg jo muligheter jeg ikke hadde hatt ellers, og det er utrolig hyggelig å møte dere som leser bloggen og som følger med og synes det jeg gjør er bra. Samtidig så er det slitsomt at mange vet hvem jeg er hele tiden, hehe. Hvis jeg skal på byen og gjør noe dumt så blir det snakket om, men hadde jeg bare vært meg så hadde ingen brydd seg. Hvis jeg må på apoteket og kjøpe noe som kanskje er litt kleint, så dukker nok opp og vil ha bilde eller tar et bilde. Sånne ting er jo kjipt. Nå går det jo ikke an å ha denne jobben uten å leve et offentlig liv, så sånn sett er det absolutt verdt det 🙂

Hvor høy er du?

Jeg er 168. Når jeg møter folk som leser bloggen eller har sett meg på tv blir de ofte overrasket fordi de trodde jeg var høyere, haha.

Kunne du og Morten blitt med på Sommerhytta?

Ja, det hadde vært skikkelig gøy!

Har du et tips til en som ikke klarer å komme seg ut på date?

Wææ, jeg er den verste du kan spørre haha. Jeg klarer jo ikke date, synes det er grusomt, men om jeg skulle gitt et råd til meg selv så er det “bare dra, det blir uansett en opplevelse og du blir kjent med et nytt menneske”.

Tips til ting å gjøre når du er alene og ikke med kjæresten eller har noen å være med?

Selvpleie! Dette er min go to-greie hvis jeg kjeder meg og ikke har noe å finne på. Ta en lang dusj, skrubb kroppen, barber det du vil barbere, kur håret og avslutt med en deilig ansiktsmaske mens du leser en god bok eller ser på favorittserien. Du kan også gjøre ting du ikke tar deg tid til ellers, men som burde gjøres for eksempel å rydde i klesskapet, vaske kjøleskapet eller kjøkkenskap og slike ting.

Kan du fortelle hvorfor du ikke ville være i leiligheten din alene?

Det begynte å oppholde seg en tredjeperson i leiligheten som viste tydelig ustabil oppførsel og det ble på et tidspunkt slått hull i en vegg. Jeg begynte derfor å føle meg veldig utrygg og usikker i leiligheten og ville helst ikke være der alene.

Er Ellinor og Cristian eller Nicklas og Bruna fra Love Island sammen?

Nei, det er bare Morten og meg så dere kåret i alle fall rett vinnerpar haha.

Når skal du og Sofie møtes neste gang?

Det er litt usikkert, men hun og er invitert på sommerfest hit 6. juli så kanskje da!

Hvor handler du mest klær?

Definitivt Nelly og Zara. De har så mye fint! Jeg handler også litt på Monki og Kouture med jevne mellomrom, eller så handler jeg litt her og der. Jeg synes Retro har veldig mye fint!

Hvis du må beskrive deg selv med fem ord, hvilke hadde det blitt?

Sta, gavmild, emosjonell, kreativ og rar.

Hvilken ansiktskrem bruker du til hverdags under sminken?

Jeg bytter mellom Claring Hydra-Essentiel og Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel.

Har du hatt kjæledyr før?

Ja, hele livet! Jeg har hatt kaniner, hunder og katter så hadde lillesøsteren min mus og dverghamster på et tidspunkt så jeg er veldig vandt med å ha dyr rundt meg. Savner det sååå!

Hva er den beste opplevelsen i ditt liv?

Det første jeg tenker på er da Morten spurte om jeg ville bli kjæresten hans. Det var virkelig et fantastisk øyeblikk og jeg kommer ikke på noe som topper det akkurat nå i hvert fall.

Hvilket rom i leiligheten er ditt favorittrom?

Jeg elsker gjesterommet, det har så god vibe, men favoritten blir mitt lille walk in closet.

Leser du blogger?

Ja, innimellom. Jeg har noen dager hvor jeg klikker meg gjennom favorittbloggene som er Angelica Blick, Kristina Andersen, Kenzas, Ida Wullf, Janni Deler og Eirin Kristiansen. Så hender det jeg er innom andre her og der.

 

22 kommentarer

Siste innlegg