UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke Nelly / NA-KD

JUMPSUIT MISSGUIDED HER

Hva pleier du å ha i når du lager enchilladas?

Jeg lager det forskjellig hver gang etter hva jeg har lyst på. De forrige ble kjempegode. Da stekte jeg løk, hadde i en kyllingerstatning fra Hälsans Kök som jeg stekte, blandet inn hakkede tomater, hvitløk, chili og litt rever mozzarella før jeg la fordelte blandingen i maistortillas og strødde revet ost over.

Har dere kommet dere til rette eller er det fortsatt flyttekaos?

Nå er det veldig orden, bare litt ting som mangler her og der så det er digg!

Hvilken utdannelse har du?

Ingen! Jeg har tatt et år med journalistikk, men fullførte aldri det som skulle bli en bachelorgrad. Jeg har tenkt til å studere medier og kommunikasjon i fremtiden, det blir moro!

Hvordan går det med deg?

Egentlig så går det veldig fint, men jeg merker for første gang at jeg savner vennene mine sånn på ordentlig. I går kveld hadde jeg et skikkelig dårlig øyeblikk hvor jeg kjente ordentlig på det. Jeg ville liksom bare dra til en venninne og henge på sofaen, kjøpe godis og se en film. Vi hadde ikke trengt å snakke sammen en gang, men bare det å vite at muligheten for slikt er borte gjorde at det gikk litt opp for meg at de faktisk bor en flytur unna. Ikke misforstå, jeg er ikke lei meg fordi jeg ikke har blitt kjent med noen nye eller har mange gode venner her, men jeg er lei meg fordi mine beste venner, vennene jeg har bodd i samme by som helt frem til 1. april i år, plutselig bor fem timer unna.

Hvilken linje gikk du på videregående?

Studiespesialiserende.

Kan du vise oss en “what’s in my purse”-video?

Det hadde nok blitt en veldig kort video, men jeg kan fortelle dere det 🙂 Tyggis, lommebok, ørepropper, Carmex, solbriller og epipenn.

Er du gravid?

Nei, kan dere slutte å spørre om dette? Jeg er så lei. For det første: hvis jeg noen gang blir gravid og skal gejjomføre svangerskapet så skal ere få vite om det når jeg er klar for å fortelle om det. For det andre: tror dere virkelig at jeg hadde svart ja på et slikt spørsmål og avslørt graviditeten på den måten? For det tredje: Slik jeg føler det nå så vil jeg aldri bli gravid. Takk for meg, da kan dere slutte å spørre om det :-))

Har du noen venner i Kristiansand?

Jeg har en god venninne som jeg har kjent siden barneskolen faktisk! Det er koselig og kjennes litt trygt <3 Så skal jeg på noen venne-dates med tiden, hihi.

Hva hadde du gjort om Morten var på Tinder?

Jeg føler det er så urealistisk at det er vanskelig å svare på, haha. Hvis han laster ned Tinder og bruker det så betyr jo det at han er på utkikk etter noe mer eller noe annet enn meg, og da hadde ikke vi vært sammen.

Går du på noen prevensjonsmidler?

Absolutt.

Er det lett å holde kontakten med venner etter videregående?

Det er nok veldig varierende ut ifra hvor veien videre går og hvor nære venner man er. Jeg har holdt kontakten med min gjeng fra videregående. Nå flyttet nesten alle sammen til Oslo og sånn sett var det veldig enkelt å holde kontakten! Vi har liksom holdt sammen og det er min gjeng <3 Heldige meg!

Hva er favorittplagget ditt?

Sommerkjoler! Hvis du tenker på et spesifikt plagg så elsker jeg denne kjolen og gleder meg til jeg kan begynne å bo i den, akkurat som jeg gjorde i fjor sommer.

Vil du beskrive deg selv som smart?

Vil si at jeg er ganske gjennomsnittlig smart, normal kanskje?

Hvilke interesser har du og Morten til felles?

Vi har typiske ting som reise og sport til felles. Ellers har vi kanskje ikke så mange felles, men vi er veldig gode til å ta del i hverandres interesser og så blir det fort begges. Han har for eksempel fått meg til å like Eurovision og fått meg tilbake i skisporet. Jeg har vel fått han til å fatte interesse for foto og sosiale medier, prøver forgjeves å få han til å fatte interesse for ost, kjeks og vin haha.

Hva skal du pusse opp i leiligheten?

Panelet i stua skal rives og så skal vi male alle veggene i fargen Organic Green (gleder meg så mye), og etter hvert så skal vi pusse opp hele kjøkkenet, men det er veldig dyrt så i må spare litt først 🙂 Jeg har lyst til å bytte gulvet i gangen også, men det er ikke på lista.

Stemmer det at du fikk tilbud om å være med i Farmen kjendis?

Nei, men jeg hadde lett takket ja!

Kan du lage et innlegg om å shaving?

Hm… Flere har spurt om dette, men jeg skjønner ikke helt hva dere mener. Hva vil dere ha i innlegget? Jeg kan si at jeg vokser underlivet, shaver legger og da bruker jeg balsam og en høvel med gele 🙂 Hvis dere lurer på noe mer så bare spør!

Vet du om noen bra sider på nett for å handle bikinier?

De har masse fint på Nelly, ASOS og NA-KD. Jeg har også kjøpt en del på Shein, men det er varierende kvalitet.

Hvor er skinnjakken din fra?

Mango, to år gammel.

Hvilke interiørbutikker på nett foretrekker du?

Royal Design er definitivt favoritten, etterfulgt av Ellos Home, H&M Home og Kremmerhuset.

Topp ti favorittapper?

Instagram, Notater, Snapchat, Unfold, UNUM, Tiny scanner, Mattilbud, Dreams, Spotify og DNB mobilbank. Det er i hvert fall de jeg bruker mest. Notater bruker jeg hele tiden for å skrive handlelister, ting jeg må huske, bloggidéer osv. Unfold lager jeg stories med, UNUM planlegger feeden på Instagra,. Tiny Scanner bruker jeg for å ta bilder av bilag til regnskapet og Dreams sparer jeg penger i.

Hvis du skulle vært med i et annet TV-program, hva skulle det vært?

Hm.. Jeg kunne vært med i Bloggerne, Farmen, Firestjernersmiddag, Sommerhytta. Det er de jeg kommer på nå, haha.

Hva liker du minst med Morten?

Haha, han kan være litt tiltaksløs til tider, men jeg er jo litt ekstrem på motsatt side til tider så der blir litt mis match innimellom.

Hva slags hund vil du helst ha?

Jeg har ingen spesiell rase jeg absolutt vil ha. En som kan trives med å bo i leilighet, men også få masse tur.

Hvordan redigerer du bilder?

Jeg redigerer alle bildene mine i Lightroom og bruker presets fra Pilotmadeleine.com. Det er mange forskjellige pakker. Jeg har Marokko og City-pakkene.

 

19 kommentarer

Siste innlegg