UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke Nelly

genser her

Skal du slutte å blogge?

Nei, jeg har ingen planer om det og jeg håper jeg kan fortsette lenge. Motivasjonen og inspirasjonen går av og på i takt med nye tiltak som kommer for landet vårt, hehe, men jeg satser på at det stabiliserer seg samtidig også og da blir det lettere å virkelig gi alt her. Nå er det litt varierende innsats, men alt er litt varierende om dagen så det er kanksje ikke så rart.

Hvilke influensere/bloggere har du mest kontakt med?

Det er Sofie og Stina 🌸

Har du tenkt på et eventuelt bryllup, som tema, hvor det skal være og sånt?

Hehe, om jeg har…. Jeg hadde egentlig en liten plan om at hvis vi skal gifte oss så hadde det vært veldig hyggelig å dra tilbake til der vi møttes. Det var en utrolig fin botanisk hage som var rigget til bryllupsfest da vi var der og det var så sykt fint, men Morten var mer gira på typ Italia eller Frankrike om vi skal gifte oss i utlandet så da forsvant den ideen. Så ja, enten utlandet eller på en herregård i Norge, Sverige eller Danmark. Jeg lagrer bilder av bryllup hele tiden 😅 Kan legge ved et lite moodboard her så ser dere viben jeg ser for meg. Det er det jeg har lagret i bryllupslisten på Instagram. Vil gå all in hvis jeg først skal gjøre dette så sparingen er så vidt i gang faktisk. Dette blir dyrt, haha.

Hvordan er livet med Trulte og hvordan landet dere på denne rasen?

Det er som regel supert! Hun er herlig, så mye glede og kjærlighet i en så liten kropp. Jeg har blitt mye bedre på hverdagsaktivitet etter at vi fikk henne og kommer meg mye mer ut, noe som ikke alltid var tilfellet etter at jeg gikk over til å kun jobbe med egen bedrift. Det er selvfølgelig litt bekymringer også, hvis hun blir syk eller man merker at det er noe galt, men slik er det alltid om man får dyr (eller barn).

Vi kikket på litt forskjellige raser og var egentlig ikke inne på Shetland Sheepdog, hadde ikke hørt om de. Vi ønsket oss en hund som var lett å trene og som bvar samarbeidsvillig fordi det er vårt første egne hund. Vi ønsket også en hund som kan være med på lengre turer, på ski og fjellet, men som man ikke må gå en mil med hver eneste dag, så vi bruke rasevelgeren til NKK for å finne raser som passer oss. Linker den til dere her, veldig kjekk. Da kom det opp forskjellige raser, vi fant de som så interessante ut, leste oss opp og fant ut at Shetland Sheepdog er en rase som burde passe oss fint. Veldig fornøyd med valget og hvis jeg skal ha hund igjen skal jeg ha samme rase 🐶

Hvor mange timer trener du i snitt i uken?

Åh, det vet jeg ikke faktisk.. Jeg sjekker ikke sånt hehe, og så varierer det nok veldig fra uke til uke. Noen uker har jeg masse energi og kan løpe fire ganger, mens andre uker løper jeg kanskje en, men går turer. Så vet jeg ikke selv hva jeg ville tatt med i kategorien trening. Beklager for litt vanskelig svar her, ble ikke helt enig med meg selv om hva jeg skulle svare haha.

Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Jeg bytter litt på i Joico serien, men favorittene er Joico Blonde Life shampoo hermed balsam i samme serie (her), og Joico Defy Damage Protective shampoo (her), men enten med Blonde Life balsam eller Hydra Splash balsam (her).

Skal du og Morten feire Valentine’s, i så fall hvordan?

Nei, vi skal ikke det. Vi har egentlig aldri feiret Valentine’s, men prøver heller å ha datenights jevnlig og gjøre koselige ting for hverandre i hverdagen. Synes allikevel Valentine’s er en fin påminnselse om å sette pris på partneren sin og de man er glade i, og kanskje en fin dag å sette litt ekstra pris på hverandre om man ikke er så gode på det ellers.

Kunne du vært med på 71 grader nord?

Ehm, helst ikke haha. Jeg er livredd for høyder, vann, fart og alt som har med 71 grader nord å gjøre. Samtidig kunne det vært veldig gøy å utfordre seg selv på noen av de tingene, men det hadde blitt veldig mye på en gang da.

Ting som du har lært om deg selv det siste året?

Jeg trenger litt mer sosialisering enn hva jeg selv trodde. Jeg elsker alenetid og elsker å være hjemme, men jeg trenger faktisk sosialisering i ny og ne hvis ikke blir jeg gal. Det fikk jeg (og alle andre) virkelig kjenne på da de stengte ned for besøk og slikt såpass lenge. Jeg bare “wææææ, jeg trenger venner nåååå” og det var litt uvant og overraskende for meg.

Jeg er veldig rastløs og det at det ikke skjer noe tærer veldig fort på psyken min så for meg er det viktig å holde meg i gang og finne noe å holde på med. Her tenker jeg ikke bare på covid, men også på det å flytte til Oslo. Det var veldig godt for psyken min. I Kristiansand ble dagene veldig like og inntrykkene ble mye av det samme. Selv om dagene er forholdvis like nå i Oslo så skjer det mye mer rundt meg. Jeg kan gå ut og få nye inntrykk og inspirasjon hele tiden ohg akkurat det klarte jeg ikke få til i Kristiansand, dessverre. Så det var utrolig godt for meg å flytte “hjem”, for Oslo føles som hjemme.

Jeg har blitt utrolig familiekjær! Jeg synes det har vært så koselig å bo nære familie og kunne stikke innom stadig vekk. Jeg var innom pappe flere ganger i uka da vi bodde i samme by og det å bo en måned hos foreldrene til Morten var så hyggelig!

Hva liker du helst å bruke penger på?

Jeg elsker å bruke penger på gaver! Det er det morsomte jeg vet. Jeg liker også veldig godt å bruke penger på reise, overraskelser for andre og er ikke akkurat fremmed for å bruke penger på fine kjoler og interiør.

Hvilke drømmer har du for fremtiden?

Jeg drømmer om et fantastisk fint hus.. Det har kommet til meg igjen og igjen i det siste. Jeg ser meg selv bo i et funkisaktig hus ute i skogen typ med en fantastisk utsikt og store vinduer. Et åpent hus med store flater, med badekar ved store åpne vinduer ut mot naturen… Det er et nydelig hus, dere. Så drømmen min er at jeg en dag skal bo i et slikt hus med Morten og Trulte (hun skal leve evig). Jeg har veldig lyst til å fortsatt drive mitt eget firma, fordi det synes jeg er veldig morsomt! Så drømmen min for fremtiden er kort fortalt at Morten og jeg lever lykkelige og friske i alle våre dager, Trulte også selvfølgelig, at vi har et fint liv, har drømmehus og drømmejobb og at alle rundt oss har det samme.

Hvem tjener mest av deg og Morten?

Hm… Jeg vet ikke helt. I år tror jeg vi har startet ganske likt faktisk! Det varierer litt fra måned til måned så vanskelig å si noe konkret, men jeg tror iv har tjent ca det samme så langt i år i hvert fall.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg