UKENS HANDEL

Ukens handel ble gjort på Rema 1000 og er kanskje vår minste handel noen gang, haha. Det betyr vel at vi har blitt flinke til å handle smartere og ikke mer enn nødvendig. Handelen kom på 484 kroner.

Vi skal lage halloumiburgere, eller jeg skal ha halloumi og Morten skal ha vanlig. Så da ble det halloumi! Det er sååå godt. Hvis dere ikke har smakt det enda så må dere faktisk gjøre det.

Vi har et høyt forbruk av kidneybønner haha. Det var tomt så det var bare å kjøpe med seg litt.

Påfyll av egg. Det er noe vi alltid har i kjøleskapet og bruker til pannekaker, baking, kokt egg som pålegg eller eggerøre.

Påfyll av kaffe, går mer hjemme nå som jeg prøver å begrense takeaway-bruken.

Søtpotet! Vi skal blant annet ha søtpotetfries til burgeren.

Morten elsker Taffel og jeg tror de har et fast tilbud på fire for en viss pris så det kjøper vi nesten hver uke tror jeg.

Denne er så god og har dessverer gjort at vi kjøper denne i stede for å lage fra bunnen av, hehe. Men den er så kjekk på dager med dårlig tid eller hvor man bare ikke orker å lage mat. Vi hiver ofte i pastaskruer, så godt!

Morten er så glad i disse, jeg hater ting med banan haha.

Mer av Mortens snacks. Dette er også noe vi alltid har stående.

Oooog mer til Morten, haha. Han ville ha vanlig burger for en gangs skyld så da kjøpte vi det.

Burgerbrød. Har ikke smakt disse før så det blir spennende.

Det var ukens handel. En ganske beskjeden handel til oss å være. Jeg er spent på om det holder eller om vi har gått litt for forsiktig ut her, men jeg tror det skal gå bra. Det eneste er at jeg må finne gresk yoghurt. De var tomme for den jeg pleier å kjøpe på Rema, men det er ikke store greiene 🙂

Så kommer ukens middagsmeny ut på bloggen i morgen!

8 kommentarer

Siste innlegg