UKENS HANDEL

Ukens handel! Denne uken trengte vi veldig lite til middagene fordi som jeg nevnte i går har vi enda middager fra forrige uke som vi ikke lagde, men jeg klarte allikevel å få handlet mer enn nok. Det var litt vi trengte påfyll av og litt ting jeg ville ha. Jeg kjøpte blant annet smoothiemix og litt fersk frukt, noe jeg har cravet den siste tiden og som jeg lagde masse før. Smoothie altså, ikke frukt hehe. Så ble det basis som melk, kaffe, egg..

Påfyll av denne yoghurten. Jeg bruker den som topping på havregrøt med varme bær, som base med frukt og litt honning, i bananpannekaker og i smoothie. Den går til alt!

Mmm, verdens beste syltetøy. Elsker dette! Godt på alt, men særlig godt på havregrøt og bananpannekaker.

 

Jeg har store planer om å bake mer rundstykker og brød etter mitt vellykkede forsøk på søndag! Er så glad i dette melet og oppskriften bakpå funker som gull til både rundstykker og brød.

Mer chiafrø. Jeg bruker de i havregrøt og jeg prøvde å lage chiapudding for første gang denne uken. Det var så chill å våkne opp til frokost klar i kjøleskapet så det kommer jeg nok til å lage mer.

Min favoritt-Skyr ❤️

Så handlet jeg inn til helgen også! Morten ville ha biff og jeg sier aldri nei til fløtegratinerte poteter. Jeg prøvde å finne en sånn fersk greie i plast som er sykt digg, men fant bare denne posegreia så jeg prøver den. Det blir sikkert digg. Jeg vet ikke hva jeg skal ha til enda, men tipper det blir vegetarboller.

Handelen ble gjort på Rema 1000 og kom på ca. 650 kroner.

10 kommentarer

Siste innlegg