UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly, h&m, Ellos

GENSER HER / BUKSE HER

AKKURAT NÅ: Har jeg kommet hjem og spist en deilig lunsj. Nå sitter jeg og jobber med å ferdigstille to samarbeid som jeg har tatt bilder til og spilt inn i dag før de skal sendes til godkjenning.

UKENS TANKE: Alt jeg klarer å tenke på er at vi snart tar over leiligheten vår!!!! Jeg er så spent og vil bare komme på plass, begynne å innrede og gjøre stedet til vårt. Det er alt jeg tenker på. Tiden kan virkelig ikke gå fort nok.

UKENS POSITIVE: Denne uken har vært veldig bra på mange vis! Jeg har gjort en del spennede avtaler i jobbsammenheng, jeg har vært aktiv og faktisk vært på flere løpeturer og gjort masse spennende innspillinger til YouTube som kommer i desember! Det har enkelt og greit vært en veldig positiv uke og det er litt ekstra godt å kjenne på nå som vi er på vei inn i mørketid med restriksjoner.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne jakken ❤️ Min kjære favorittjakke som har fått komme frem for vinteren! Jeg elsker den og har nesten bare brukt den de siste syv dagene. Den er dessverre fra i fjor så jeg tror ikke man får tak i den lenger, muligens på Tise eller finn. Den er fra Samsøe! Buksen min finner dere her.

UKENS CRAVING: Jeg har fått dilla på speltlomper med kremost, avokado, agurk, cherrytomater, salt og pepper. Helt hekta! Det er skikkelig godt så nå spiser jeg det typ hver eneste dag. Nam, nam, nam. Dere burde teste!

UKENS HØYDEPUNKT: Morten isn bursdag 🎉 Det var så gøy å få varte opp for han og feire han på onsdag. Selv om dagen ikke ble helt som planlagt så ble den veldig fin med frokost, tur, en deilig tacomiddag og familie.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Nei, sikkert det samme som for hos folk flest. At enkelte ikke klarer å følge retningslinjene fra regjeringen og folkehelseinstituttet så vi kan begrense spredningen og få leve litt mer normalt. Sykt irriterende, men jeg orker ikke snakke mer om det fordi alle vet hvor irriterende og idiotisk det er.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har falt pladask for den nydelige biege teddyjakken som dere finner her. Den er sååå fin! Så vil jeg veldig gjerne ha det fine marmorfatet som dere finner her. Tenker å bruke det som lysfat og kanskje til adventslys! Så ønsker jeg meg noe så merkelig som en vinkork, haha. Hvis jeg får lyst på et glass vin så er det veldig kjekt å kunne sett på en kork så vinen ikke må drikkes med en gang eller kastes bort, så den var veldig kjekk. Og, hvis jeg kjøper noe møbel med knotter vil jeg bytte til de fine marmorknottene som dere finner her.

UKENS MATRETT: Mm, vi lagde poke bowl vegetar edition med ponzumarinert tofu. Det er så godt! Første gang vi lagde det var da vi bestilte Adams Matkasse. Så fikk jeg tips om at alle oppskriftene ligger ute hos de på nett hehe, så jeg finner litt inspo der i ny og ne fordi det er sykt mye godt. Oppskriften på Ponzumarinetr tofu finner dere her, kan være dere må ha bruker, men det er i så fall bare å lage seg en ☺️

UKENS TIPS: Hallo, dere MÅ se Maskorama på NRK. Det er så utrolig festlig. Jeg blir så nysgjerrig på hvem som gjemmer seg bak maskene. Jeg elsker konseptet og håper dette blir en fast hit på NRK altså. Jeg sitter klistret til skjermen, følger nøye med på alle hint, Googler og prøver å finne ut av hvem de er haha. Flere som er hekta?

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Løpe tre turer i løpet av uken og gjøre ferdig to ting til YouTube som tar ganske lang tid, så det er lett å utsette fordi det er tiltak, men denne uken bør det gjøres.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var så gøy 😅 Morten bare “vi hiver opp litt løv”, så ble det veldig koselig!

JAKKE HER / BUKSE H&M HER / SKO HER

10 kommentarer

Siste innlegg