UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE HER / SKO HER / VESKE FRA THAILAND

AKKURAT NÅ: Skal jeg ut for å være assistent for Morten. Han deltar i en slags uoffisiell løpe-landskamp med Sverige, men på grunn av situasjonen skal man løpe der man er. Så det blir spennende!

UKENS TANKE: Ikke hat meg, men jeg gleder meg litt til høsten! Vi kan godt ha dette været ut august altså, jeg begynner jo endelig å få litt sommerglød. Men! Jeg gleder meg sååå til høsten med store kåper, strikkagensere, boots og bukser i skinnimitasjon. Høstklær er noe av det beste jeg vet og de begynner å få inn så mye fint rundgt omkring.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde en superfin uke, nok en gang! Helgen var nok spesielt fin. På lørdag var vi i barndomshjemmet til Morten med Trulte, broren til Morten og samboeren hans pluss deres to hunder. Det var så koselig! Vi solte oss, spiste deilig grillmat og bare hygget oss i det fine været. På søndag dro Morten og jeg tilbake og gjorde det samme alene. Jeg fikk så lyst på min egne store terrasse. Noe så deilig på varme sommerdager. Perfekt for meg som er redd for folk, haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Mm, min deilige nye strikkagenser. Den er oversized med stoooore armer og er så god på kjølige sommerkvelder. Og jeg kan bruke den i hele høst og vinter, og når våren kommer. Elsker den. Dere finner den her.

UKENS TIPS: Jeg har et serietips til dere! Denne uken begynte jeg å se Borgen på Netflix. Serien er noen år gammel, men veldig spennende. Den handler om politikk i Danmark, en fiktiv serie selvfølgelig, som følger statsministeren i alle hennes utfordringer på privaten og på jobb. Nå fikk jeg den til å høres veldig kjedelig ut, men den er veldig spennende altså!

UKENS CRAVING: Jeg har cravet potetgull og dip, men så har det liksom ikke blitt til at jeg har spist det. Merkelig. Jeg pleier som regel å spise det jeg craver haha.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Gjett en gang.. Jeg hadde ingenting før i går, men så ble det rett og slett hele situasjonen med advokat-mas og måten enkelte håndterer ting på. Det festlige er jo at det gjøres et forsøk på å dysse ned ting og ta det i stillhet, men så blir det bare ti ganger verre fordi man ikke kan stå opp og ta samtalen selv. Jeg kan si så mye som at jeg skjønner godt hvorfor ingen tar kampen mot kjøpte følgere. Dere som følger Morten eller meg på sosiale medier fikk nok med dere litt av hvert i går. Hvis ikke kan dere sjekke ut Morten sin story på Instagram @mortendalhaug. Han skulle få advokat “på nakken” for å benytte seg av ytringsfriheten sin og ble forsøkt kneblet fordi han prøvde å starte en debatt om nettopp det å kjøpe følgere. Det var ganske sykt å se hvordan systemet fungerte altså. Hadde han vært en annen kunne nok den advokat-meldingen skremt han til litt av hvert, men han fungerer jo motsatt. Når sånt skjer blir han mer bestemt på å fortsette mot målet og det er så bra! Jeg er såå stolt av han for at han tør å ta kampen og denne gangen skal jeg ikke stå stille ved siden av, men stille meg 100% bak han.

UKENS ØNSKELISTE: Wii, en av mine favoritt-“suits” har kommet i den nydelige grønnfargen dere ser under her. Blazeren finner dere her og buksen her. Så ønsker jeg meg den nydelige grønne vesken som dere finner her og høye chelsea boots som dere finner her.

UKENS MATRETT: Har jeg spist noe spennende denne uken da tro.. Jeg har hatt en veldig usunn uke. Jeg har hatt null inspirasjon på matfronten og lite matlyst på grunn av varmen. Det har gjort at jeg har endt opp med pizza, burger, pasta og enda mer pizza hele uken haha. Wopsiiiii. Sånn går det når jeg ikke ukeshandler og lager en middagsplan. Heldigvis skal jeg tilbake til det denne uken. Jeg har skjønt at det ikke funker uten 😂

UKENS POSITIVE: Jeg har det generelt veldig bra for tiden og er positiv og glad! Den siste måneden har vært en stor opptur og jeg føler meg så mye bedre enn jeg gjorde tidligere i år. Kanskje det er sola, hvem vet? Uansett så er det skikkelig deilig å føle seg glad og komfortabel.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg vil lese ferdig boken min som jeg har begynt på. Jeg leser typ bare når jeg soler meg, men vil finne tilbake til kosen med å lese i sofahjørnet på kveklden i stedet for å se på serie.

UKENS FAVORITT-BILDE: ❤️

6 kommentarer
  1. Godt å høre at du har det så fint! 😀 Jeg syns det er tøft av Morten å ta den kampen altså! Det blir fort mye styr rundt det, så det det står det stor respekt av! Ha en god dag, fine! <3

  2. Jeg synes at dere er kjempe flinke, bra at noen tar opp teamet! Håper det blir en debatt av dette 😊

  3. Etter at dette kom ut vet jeg om flere som sendte Monica Nyhus en meling på Instagram. Helt vanlig meling og spurte hva hun syntes om videoen til Morten og at det er en kul debatt. Alle meldingene ble slettet og de ble blokket. Å det syntes jeg sier alt. Jeg så i dag at hun har satt begrensninger på kommentar feltet. Syntes det er så feigt.

   1. Jaha! Det er jo synd at man ikke kan svare på så enkle spørsmål, men men 🤷‍♀️ Jeg kan bare snakke for meg selv og om jeg hadde blitt beskyldt for noe så alvorlig og ikke hadde gjort det så hadde jeg 100% gått ut og avkreftet det med en gang, om ikke annet av respekt for de som følger meg. Men men. Folk er forskjellige 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg