UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

AKKURAT NÅ: Nå har jeg nettopp sett ferdig The Irishman på Netflix, men jeg kjenner at jeg må lese meg opp og så de den igjen fordi jeg skjønte ikke så mye… Nå sitter jeg og blogger, skal straks ut en tur med lille Trulte og så ta tidlig kvelden. Valp og oppussing tar på, haha.

UKENS TANKE: Herregud, hunder er kanskje de mest fantastiske skapningene på jord. Det er helt sykt hva det gjør med meg å ha en hund i nærheten. Lykke!

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne jakken er sykt digg nå som det er så kaldt! Dere finner den her.

UKENS TIPS: Peaky Blinders på Netflix. Jeg har nettopp begynt å se på den!

UKENS HØYDEPUNKT: Dette blir veldig enkelt! Det var selvfølgelig å hente lille Trulte i går og ta henne med hjem. Hun er helt fantastisk fin og jeg tror ikke vi kunne fått en bedre valp. Hun virker å ha kommet seg ordentlig til rette og spiser, drikker og går på do (dessverre) som vanlig. Hun er så søøøt og vil følge etter oss over alt, men klarer samtidig å underholde seg selv å leke alene. Jeg smelter!

UKENS CRAVING: Spragleknas!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: IKEA… Jeg kan ikke begynne å fortelle om alt som har vært galt med kjøkkenet vårt fordi det har vært så mye, men alt bunner jo i at det ble lagt inn feil mål av personen som tegnet kjøkkenet vårt. Siden det har det vært følgefeil på følgefeil og derfor blir vi ikke ferdige før tidligst 20. desember når vi får den siste delen vi mangler. Moro.

UKENS ØNSKELISTE: Kjole her, treningsmatte her, veske her, votter her, bøyle her

UKENS MATRETT: Tacograteng! Vi fikk endelig stekeovnen på plass og jeg kunne lage det første måltidet hjemme siden starten av november. Jeg har cravet tacograteng helt siden jeg fikk en snap av det for noen uker siden og endelig fik jeg laget det!

UKENS POSITIVE: Det ser ut til at det “verste” er over og at ting begynner å ordne seg nå. Vi kan endelig begynne å bruke kjøkkenet selv om det ikke er 100% ferdig og det er så deilig. Vi har fått hjemmet vårt tilbake, stuen er ryddig og fin igjen og det er godt å være hjemme.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Trene to ganger og få Trulte til å gå på do ute 🙂

UKENS FAVORITT-BILDE: Heisann null filter. Soloppgangen er så fin nå om dagen!

8 kommentarer
  1. Jeg sitter fremdeles og venter på at noen skal lage en blodekte skrekkfilm om IKEA. Da GJERNE på Black Friday. Nå vet jeg dog ikke om IKEA er blant de som har tilbud på Black Friday, men i fiksjonens verden tar man seg uansett ALLTID “et par” friheter! ^^

   Eventuelt en film som er en blanding av skrekk og sci fiction som følger en helt vanlig, lun og snill barnefamilie fra mars som tar turen ned til jorden på selveste Cyber Monday, og som må kjempe på liv og død om å ikke bli løpt over ende, trampet ihjel, klemt og stengt inne av hysteriske, mennesker hvor noen av de bokstavelig talt har mistet hodet, men fremdeles går rundt om kring som en eller annen form for zombie..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg