UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

AKKURAT NÅ: Opp og hopp! God morgen, fineste dere. Jeg lager frokost og skal få i meg en deilig kopp med kaffe før jeg etter hvert skal ture bort til SATS. Morten og jeg har time med personlig trener, vi har et morsomt lite prosjekt på gang. Jeg tror i hvert fall det blir veldig morsomt og forhåpentligvis resulterer det i noe som havner på YouTube 😉

UKENS POSITIVE: Jeg tok skikkelig tak i går og ryddet i klesskapet. Jeg kjøpte meg nemlig en kjole på Zara på lørdag som jeg egentlig ikke trenger, men så solgte jeg unna en del på Tise samt samlet masse som jeg skal ha med på byttekveld med venninner og da har jeg rettferdiggjort det overfor meg selv. Ja, det positive var at jeg endelig fikk ryddet opp i klesskapet 🙂 Åh, og det at jeg har lagd sykt mye digg lavfodmap middag. Det må nesten med her.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg digger disse knehøye bootsene som dere finner her.

JAKKE HER

UKENS TIPS: Denne uken blir det et serietips. Godfather of Harlem er en sykt spennende og interessant serie som ligger på TV2 Sumo. Den har en del brutalitet så vær forberedt på det, men veldig spennende.

UKENS CRAVING: Nonstop! Det er farlig med de posene. Litt her og litt der, plutselig så er den tom.

UKENS HØYDEPUNKT: I går tok Morten og jeg en avgjørelse som kommer til å påvirke livet vårt i mange, mange år fremover. Jeg gråt og gråt, er helt i ekstase og vil egentlig bare at det skal skje så fort som mulig, meeeen… Tålmodighet! Jeg vil ikke si noe før det er gjort, men herregud som jeg gleder meg!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det har vært en ganske positiv uke, haha. Hvis jeg skal velge noe må det blir hvor sykt håpløs jeg er i trafikken. Jeg er så pinglete og det verste man kan møte i trafikken er pingler som er nølende. Det er rett og slett trafikkfarlig så jeg må skjerpe meg litt der. Kanskje jeg skal øvelseskjøre litt igjen, haha.

UKENS ØNSKELISTE: Jakke her, bluse her, bukse her og skjørt her.

UKENS MATRETT: Jeg har spist så mye god hjemmelaget mat denne uken og alt har vært lavfodmap! Jeg måtte spørre Morten om hjelp til å huske her nå. Han valgte fiskekakene (de var faktisk sykt gode), men jeg tror nok jeg må trekke frem halloumi salat og pasta carbonara. Det var helt sykt digg.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Bli ferdig med å rive kjøkkenet og helst legge nytt gulv før lørdag, trene tre ganger og kjøpe bursdagsgave til Morten.

UKENS TANKE: Jeg trodde aldri jeg kom til å være et menneske som har et roterom, men det velorganiserte kontoret jeg en gang hadde er nå nettopp det. Så grusomt!! Vi har liksom stuet inn all mulig drit og det er totalt kaos. Jeg verker etter å gjøre noe med det, men det må nesten vente til kjøkken-kaoset er over… men altså, hvordan har dette skjedd?

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette, masse cred til Morten som har blitt sykt flink til å ta bilder!

 

0 kommentarer

Siste innlegg