UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly

BLAZER HER / BUKSE HER / BODY MISSGUIDED HER

AKKURAT NÅ: Landet akkurat på Bali!

UKENS TANKE: Jeg tror egentlig jeg har veldig godt av å være borte fra Morten en stund, ikke fordi jeg vil være borte fra han, tvert imot, men det er nettopp det. Jeg har gruet meg så til å være så lenge borte fra han (det lengste vi har vært fra hverandre faktisk), men det er kanskje et tegn på at jeg har blitt litt avhengig av hans nærvær? Haha. Vi er veldig mye sammen fordi han er student med forelesning noen ganger i uka og jeg jobber hjemmefra. Vi har det kjempefint, men jeg tror vi har godt av å være fra hverandre litt innimellom også. Det blir alltid ekstra koselig de gangene vi har vært noen dager fra hverandre, så tenk hvor koselig det blir å se hverandre etter over to uker!

UKENS SERIE: The Ranch. Først så hatet jeg den fordi den er tydelig lagd med et veldig lavt budsjett og det er så tydelig at alt foregår i et studio. Så hadde jeg den i bakgrunnen en god stund og nå er jeg hekta. Det er en typisk “ha i bakgrunnen”-serie, men den er gøy!

UKENS FAVORITTPLAGG: Min nye fine topp fra Zara!

UKENS CRAVING: Spragleknas fra Nidar, de firkanta fra smågodthylla.  Det er de beste!

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg tror faktisk det blir lørdagen, hele lørdagen. Planen var å reise til Oslo, men jeg våknet opp til nydelig vær hjemme i Kristiansand og bestemte meg for å bli en dag ekstra. Morten og jeg gikk en tur ned til byen og vandret rundt i solsteika, kjøpte med oss lunsj og gikk ned til brygga for å spise lunsj med pappa før vi gikk hjem igjen. Så lagde vi en deilig middag og hadde kjærestekveld. Det var en skikkelig bra dag.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har ikke irritert meg over mye denne uken, men det klesskapet på soverommet… Det er et monster! Utrolig praktisk, men et monster. Vi ble endelig kvitt det på lørdag da to handy karer kom for å skru det ned og hente det. Jeg tror de brukte nærmere ne time jeg altså og de var ordentlig handy. Jeg er så glad for at det endelig er borte.

UKENS ØNSKELISTE: Grønn kjole fra Samsøe Samsøe her, boots fra Bianco her, kjole fra By Malina her og genser fra NLY Trend her.

UKENS MATRETT: Åh, den lavfodmap lasagnen altså. Det er helt ekstremt god. Jeg lagde den på lørdag og jeg drømmer om den enda. Gjett hva jeg vil ha til middag når jeg er tilbake i Norge?

UKENS POSITIVE: Jeg er så glad for at jeg har fått en venn jeg også kan jobbe med her! Det er så lett å føle seg alene i denne bransjen, så å kunne lufte både frustrasjon og glede med noen som forstår hva man snakker om er skikkelig deilig. I tillegg er det helt normalt å spørre om man skal møtes for å ta bilder, haha. Det er helt fantastisk.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Kose meg maks, slappe av og nyte det at jeg er her på Bali!

UKENS FAVORITT-BILDE: Denne uken ble det ikke noe..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg