UKEN SOM GIKK

SOLBRILLER HER – JAKKE HER – SKJØRT HER – TOPP CHIQUELLE

AKKURAT NÅ: Har jeg kommet hjem fra en liten tur og skal straks begynne på taco! Tacomandag ❤️

UKENS TANKE: Alt jeg vil nå er at det skal bli sommer og at jeg kan sitte ute på uteservering og nye deilig mat og drikke sammen med gode venner. Sånn på ekte, alt jeg ber om er at dette skjer snart. Jeg lengter faktisk! Det er det eneste som står i hodet mitt. Jeg vil bruke alle de fine kjolene jeg har shoppet det siste året og nyte, haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne nydelige kjolen fra H&M osm jeg kjøpte på Tise tidligere i år. Jeg tror den fra fra i fjor fordi det var o hvert fall en veldig lignende som jeg siklet på i evigheter, men ikke kjøpte. Så kom jeg over denne på Tide til rundt 300 kroner og slo til med en gang. Den er så utrolig fin og jeg gleder meg til jeg kan bruke den enda mer gjennom hele sommeren! Skoene er fra NA-KD og de er jeg også utrolig fornøyd med. Elsker fargen!

UKENS TIPS: Jeg har oppdaget et nytt nydelig klesmerke son heter Lollys Laundry! De har så mye fint.

UKENS CRAVING: Jeg har ikke hatt noe særlig tidligere i uka, men på lørdag spiste jeg en skikkelig god sushu med tofu og etter det har jeg cravet det skikkelig. Bare synd at Morten nekter å prøve sushi selv om jeg prøver å fortelle han at det ikke må inneholde rå fisk, hehe… Kanskje jeg bare skal bestille og tvinge han til å smake?

UKENS HØYDEPUNKT: Det har vært ordentlig stas å se hvor bra den første uken med podcast har gått! Vi lå på 6. plass på topplisten for podcaster på Spotify og jeg trodde aldri den kom til å komme på noen som helst liste en gang så det var helt sykt. Da den lå på 20. plass etter dag en var både Morten og jeg i ekstase, så gikk det bare bedre og bedre. Det er så gøy! For ikke å snakke om alle de fine tilbakemeldingene fra dere. Altså WOW. Så mye positivt! Jeg er så glad og takknemlig og det var definitivt ukens høydepunkt å endelig få slippe podcasten, et prosjekt vi har jobbet med i flere måneder.

UKENS POSITIVE: Jeg fikk endelig pynta meg og vært litt fin! Det beste er at det ikke var for bilder, men for sosialisering. Herregud så hyggelig med en vennemiddag hvor vi gjør litt ekstra ut av det og gjør oss ekstra fine.

UKENS ØNSKELISTE: H&M Home har helt utrolig mye fint nå! Jeg har blitt litt obsessed med det hvite serviset med gullkant… Så utrolig fint. Dere finner den flate tallerkenen her, pledd med jordbær her, kaffekopp her, kakespade her og skål her.

UKENS MATRETT: Morten og jeg bestilte oss lunsj fra Wolt i går fordi vi orket ikke lage mat, hehe. Det var så godt. Det var gulrothummus og avokado med spirer på en skive. Det høres så enkelt ut, men herregud så godt det var altså. Tror vi bestilte fra Happy Foods (kan være jeg husker feil) og dit må jeg for å spise mer mat. Skikkelig digg og fresh mat.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg blir så utrolig dårlig dagen derpå. Jeg var jo i vennemiddag og hadde riktignok en flaske vin og en drink, men over maaange timer sammen med mat og masse vann. Før var jo det et vanlig vors før byen haha, men nå ble jeg altså så dårlig. Jeg orker ikke bli gammel altså! Og jeg orker ikke mer enn maks tre glass vin, ever. Jeg må bare minne meg selv på det neste gang haha.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg har en del ting å lage denne uken i forbindelse med kommende samarbeid for måneden så jeg har et mål om å bli ferdig med alle utkast før helgen så jeg kan ta meg helt fri da. I tillegg vil jeg gjerne få inn tre treningsøkter og der står det virkelig bare på motivasjonen.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette 🌸 Hun er forresten min eneste nærkontakt bortsett fra Morten, så er det avklart med en gang. 

0 kommentarer

Siste innlegg