UKEN SOM GIKK

Reklame | Nelly og Junkyard - alle lenker er annonselenker

SOLBRILLER HER – JAKKE SIMONE ROCHA X H&M – KJOLE BYTIMO – SKO HER

AKKURAT NÅ: Ser jeg på en veldig morsom serie, bryllup eller bolig på Netflix.

UKENS TANKE: Hva skjer med 17. mai? Jeg er obsessed med det der og legger tusen ulike planer for ulike scenarioer, haha.

UKENS TIPS: Dere må jo høre på podcasten til Morten og meg! Parprat ❤️ Dere finner den her.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har blitt så glad i denne skjortejakken fra Junkyard! Dere finner den her og koden ANDREAS20 gir enda 20% rabatt på ordinære varer hos Junkyard til og med 13. mai. Genseren jeg har under finner dere her.

UKENS POSITIVE: Jeg har det generelt veldig fint om dagen og det eneste negative er covid-situasjonen, men den får man liksom ikke gjort noe med uansett så jeg tenker at når alt annet er bra så er det supert!

UKENS CRAVING: Spragleknas fra Nidar. De er best!

UKENS HØYDEPUNKT: Hyttetur! Det var skikkelig deilig å komme seg litt bort, som det typ alltid er og nyte en rolig helg med tur, grilling og god mat. Jeg elsker hyttelivet og hver gang jeg er på et sånt type sted kjenner jeg at den dagen jeg skal ha hus kan jeg godt bo på et forholdsvis øde sted så lenge det ikke er mer enn 30 minutter til nærmeste by.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det er jo mye av det samme som går igjen her, men jeg kjenner at det er irriterende å aldri kunne planlegge noe fordi man ikke vet hva som skjer. Jeg kan jo ikke planlegge noe for neste helg for eksempel fordi man vet ikke hvordan situasjonen blir og det er så kjedelig å planlegge noe som alltid blir avlyst 😅 men, men. Snart er det forhåpentligvis bedre!

UKENS ØNSKELISTE: Skjørt fra By Malina her, veske fra By Malina her, hvit kjole her, sandaler her.

UKENS MATRETT: Vi lagde syk digg mat på fredag. Eller lagde og lagde, pakket opp haha. Vi hadde brie, manchego, diverse kjeks, druer, aioli, focaccia, rød pesto og masse digg. Jeg elsker tapas!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Ta mer bilder! Har blitt så dårlig på det den siste tiden.

UKENS FAVORITT-BILDE:

0 kommentarer

Siste innlegg