UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

Jakke Vero Moda her / t-skjorte og skjørt Zara

AKKURAT NÅ: Er jeg på IKEA woho!

UKENS HØYDEPUNKT: Denne uken er det ganske enkelt. Ukens høydepunkt var lørdag. Jeg våknet opp hjemme hos pappa i Larvik sammen med Morten og vi hadde formiddagen der før vi kjørte til Skien hvor Morten deltok på NM i vannsklie. Pappa og tante ble også med for å se på og vi hadde en veldig koselig dag sammen! Kvelden ble avsluttet med hjemmelaget pizza hos pappa før vi kjørte tilbake til sørlandet. Det var en utrolig fin dag og det var kjempekoselig å bruke litt tid med familie.

UKENS TANKE: JEG GLEDER MEG TIL Å FLYTTE INN I LEILIGHETEN!!!!

UKENS FAVORITTPLAGG: Dette superfine og vårlige skjørtet som dere finner HER til bare 229,-.

T-skjorte Zara / sko NLY her

UKENS SERIE: Modern Family! Jeg satt og så på gamle sesonger i går og det er så koselig.

UKENS CRAVING: Hva er det jeg ikke craver lurer jeg på. Nå om dagen er jeg litt obsessed med alt som har smelta ost på eller i seg, haha. Fløtegratinerte poteter for eksempel, det er så sykt digg! Samtidig traver jeg sjokolade, iskrem, potetgull og dip 24/7..

UKENS POSITIVE: Så sent som i går begynte jeg å få inspirasjonen tilbake. Den har vært helt fraværende i flere uker nå og jeg føler bare at bloggen har gått på autopilot. Nå ser det heldigvis ut til at kreativiteten og inspirasjonen er på vei tilbake så nå skal bloggen opp og frem igjen med gode innlegg!

UKENS ØNSKELISTE: Drømmer fortsatt om Thailand og sommer med denne ønskelisten!

LEOPARDKJOLE HER / LANG KJOLE HER / GUL KJOLE HER / BUKSE HER

UKENS MATRETT: Jeg spiste en helt sykt god vegetarburger i starten av uken! Vi kjøpte ferdig vegetarburger fra Vivera på Coop og det er den beste vegetarburgeren jeg har spist noen gang tror jeg. Den var verken melete eller deigete, men hadde helt perfekt konsistens! Vi stekte den i panna som vanlig burger og spise med masse digge grønnsaker og grove burgerbrød.

UKENS SANG: I’ll be fine somehow – Benjamin Ingrosso / Julie Bergan

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Pollen!!! Jeg har vært allergisk mot bjørk og gress i flere år, men nå merker jeg også or som det tydeligvis er moderat spredning av nå. Jeg tenker bare at hvis jeg merker det såpass kraftig som jeg gjør nå, hvordan blir det da når det jeg faktisk er ordentlig allergisk mot starter? Åh, jeg har så lyst til å rømme landet når bjørk og gress starter…

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette bildet er så kult og så enkelt på en gang!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg