UKEN SOM GIKK

Reklame | Chiquelle, annonselenker Nelly og H&M

AKKURAT NÅ: Gleder jeg meg til å starte på kveldens middag som er halloumiplate! Halloumi, bakte søtpotetskiver, hummus og masse godt.

UKENS TANKE: Jeg er så spent på hva som blir reglene for 17. mai… Det går jeg og tenker på da. Jeg er ikke akkurat en av de som foretrekker party-nasjonaldag, men jeg er veldig glad i en hyggelig champagnefrokost!

UKENS HØYDEPUNKT: Det var superkoselig på søndag! Trulte, to venninner og jeg tok på oss noe annet enn kosetøy og gikk en tur med kaffestopp og hele pakken. Skikkelig hyggelig. Vi gikk til Oslo Raw og vel.. det ble vel egentlig et kakaostopp. De har så sykt god kakao der. Alt er godt der!

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne supersøte cardiganen fra Chiquelle som jeg tipper dere har sett her før. Buksen er også fra Chiquelle og blusen under er kjøpt fra Tise, visstnok Vintage.

UKENS TIPS: Det blir nok et serietips herfra. Hvis ikke dere har sett den allerede burde dere se Hart of Dixie på Viaplay. Den er så skjønn. Lett og koselig underholdning.

UKENS CRAVING: Det meste, haha. Jeg har vært så fysen denne uken! Akkurat nå kjenner jeg riktignok at jeg craver typ pad thai. Det har jeg cravet ganske ofte i det siste, av en eller annen merkelig grunn. Dessverre er ikke Morten så glad i thaimat så jeg får aldri spist det når vi skal bestille noe og jeg gidder ikke lage middag bare til meg 😅

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Nei, ikke noe særlig altså. Jeg begynner å slå meg til ro med at dette er det som skjer.

UKENS POSITIVE: Hallo, dere! Jeg hadde FEM treningsøkter forrige uke. Altså wow. Jeg var så sykt i gang og det var bare digg. Jeg hadde til og med min første styrkeøkt (med kroppsvekt riktignok, men shit jeg ble støl) på sikkert 7 måneder.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har gjenoppdaget et kjolemerke jeg hadde glemt litt bort, mest fordi det er dyrt… Hehe. Nå har jeg begynt å følge de igjen på Instagram og selvfølgelig blitt besatt av den rosa kjolen dere ser under her. Den er så kul! Til min store glede så jeg at Moniker her i Oslo selger den, men typisk har de ikke min størrelse og hvis jeg skal bestille den fra utlandet blir den fort myyyye dyrere med moms/toll. Uansett, lov å drømme! Merket er LoveShackFancy og både den rosa kjolen og den blå blusen er derfra. Så er det en litt mer lommebok-vennlig versjon her fra H&M. Nydelig blomstrete kjole og en stor skål i stengods, også fra H&M her.

UKENS MATRETT: Mmmmm, jeg var på middag hos en venninne på fredag og fikk servert søtpotetnachos. Det var skikkelig godt!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Hm… Hva skal det være da tro? Lage en middagsrett jeg aldri har lagd før, ha minst en styrkeøkt og en løpeøkt og dra til et nytt sted i Oslo.

UKENS FAVORITT-BILDE: Se så søte da! Emilie er selvutnevn gudmor til Trulte, haha. Hun har faktisk blitt det offisielt, men jeg tror vi rett og slett må ha en navnefest for Trulte så det blir gjort ordentlig. Trulte blir jo fort mitt eneste barn 😅

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg