UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly, H&M

AKKURAT NÅ: Nå ståt Trulte og tripper ved siden av meg her så vi skal ut og gå en liten tur 🙂

UKENS TANKE: Jeg har hatt det veldig fint i det siste, og særlig i forholdet mitt. Jeg føler at vi er på et skikkelig bra sted nå. Både Morten og jeg er liksom så zen og vi er så sykt søte med hverandre. Vi overgår hverandre med overraskelser og små gaver hele tiden, men uten at det blir overnaturlig liksom. Vi har det bare skikkelig bra og er et ordentlig godt team om dagen.

UKENS HØYDEPUNKT: Det blir faktisk løpeturen jeg hadde med to venninner på onsdag. Rett og slett fordi jeg fikk sosialisert meg og det er veldig hyggelig altså! Er ikke hverdagskost det np om dagen.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg fant frem denne lilla genseren som har ligget nederst i genser-boksen min. Ja, jeg har en genserboks på toppen av klesskapet fordi vi ikke har noe særlig skapplass. I hvert fall. Den er så fin og nå som jeg endelig har begynt å bruke lilla har dette blitt en favoritt. Dere finner den her.

UKENS TIPS: Denne uken har jeg sett Baneheia dokumentaren på Discovery +. Den er veldig interessant. Fra før har jeg hørt podcasten, men her får man enda mer informasjon og mer detaljer. Anbefales.

UKENS CRAVING: Jeg cravet indisk så sykt! Det må jeg liksom ha med jevne mellomrom, hehe. Nå var det skikkelig lenge siden sist og jeg fantaserte seriøst om indisk ost og naan brød.

UKENS POSITIVE: Jeg har endelig funnet løpeglede på egenhånd! Det er helt fantstisk og jeg føler meg så bra. Det er Morten som har dratt meg med hver eneste gang, men forrige mandag løp han tidlig og jeg jobbet så jeg kunne ikke være med. Da jeg var ferdig var det enda litt lyst ute så jeg var sånn “hmm.. skulle jeg tatt en tur alene da?”. Satt i øreproppene og gikk ut. Det ble en skikkelig bra økt og jeg var så stolt over å ha klart å komme meg ut helt på egenhånd og gjennomførte. Etter det har jeg vært skikkelig gira, satt i gang “løpegruppa” (en gruppe med gode venner som også vil løpe innimellom) og vært så flink!

UKENS ØNSKELISTE: Jeg ønsker meg omtrent hele de nye Love Lolita kolleksjon, så fine kjoler! Generelt ønsker jeg meg klær i søte vårfarger så jeg har funnet frem litt her. Lilla genser her, hvite jeans her, grønn genser her, beige jakke her og blå jakke her.

UKENS MATRETT: Indisk takeaway. Vi hadde datenight på lørdag. Jeg overrasket Morten med indisk takeaway og det var så sykt godt. Herregud, det er lite som slår god indisk mat. Det er noe med de smakene som er så sykt godt. Jeg hadde en skikkelig digg rett med indisk ost, altsååååå. Nam, nam, nam.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Vel, jeg ble ganske irritert da Regjeringen valgte å åpne polet i stede for vel… Alt mulig annet 😂 men det varte bare den kvelden så var jeg ferdig med det. Jeg tror jeg bare var ganske lei og alt gikk ut over den avgjørelsen der. De har egentlig vært ganske flinke, stakkars. Bortsett fra det har jeg vært ganske så blid og fornøyd!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg vil løpe tre ganger, male ferdig soverommet (som vi aldri begynner på) og holde på shoppestoppet denne uken også.

UKENS FAVORITT-BILDE: Det blir dette av den rare, lille hunden vår som elsker å sitte (eller ligge) i vinduskarmen og kikke på folk som går forbi 😅

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg