UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly

AKKURAT NÅ: Blæææh, det er så tidlig og jeg er så trøtt. Dagen i dag er superhektisk. Jeg har tusen ærend å gjøre, blant annet så må jeg prøve å få tak i en pakke som skulle blitt levert til meg på fredag, men som jeg ikke fikk. Den må jeg ha i dag så det blir spennende å se hvordan det går. Jeg skal egentlig bare løpe rundt hele dagen før jeg skal på middag med noen venninner i kveld og det gleder jeg meg veldig til!

UKENS SERIE: Helt perfekt. Jag har nesten ikke sett på det før nå jeg, men det er jo så gøy!

UKENS FAVORITTPLAGG: Min nye vårjakke som du finner HER.

T-SKJORTE NA-KD / BUKSE HER / SKO NIKE HER / VESKE HER

UKENS TANKE: Det var en ting som plutselig gikk opp for meg. Jeg er ganske åpen på bloggen, men jeg mener selv at jeg klarer å holde privatlivet mitt privat. Jeg fikk et spørsmål på Instagram for en stund siden om jeg og Morten ikke prater så mye, fordi det virker ikke sånn. Først tenkte jeg “haha, hva vet du egentlig om det?”. Så var det en som sa til meg at det er jo bare en bra ting fordi da klarer du å holde forholdet deres og det dere har sammen privat til tross for at det samtidig er så offentlig. Jeg begynte å tenke og egentlig er jeg sånn med det meste. Jeg skriver åpent og jeg deler samtidig som jeg klarer å holde privatlivet privat.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Falske mennesker. Bare ikke vær falsk. Hva er poenget? Det går fint an å være høflig uten å være falsk, så slutt.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har begynt å tenke på Thailand, så akkurat nå ønsker jeg meg dette.

KJOLE HER / BADEDRAKT HER / KJOLE HER / VESKE HER / KJOLE HER

UKENS HØYDEPUNKT: Livet mitt er et stort høydepunkt om dagen så nok en gang er det vanskelig å velge, haha. Jeg tror jeg må velge den lille miniferien Morten og jeg hadde i starten av uken. Vi kjørte opp på fjellet søndag kveld og hadde to hele dager med strålende vær, ski, boblebad og god mat. Det var utrolig deilig og ganske nødvendig i det som er en veldig hektisk tid for meg.

UKENS CRAVING: Ost og kjeks, nam nam.

UKENS MATRETT: Nam… Tapasen jeg spiste på Champagneria på fredag. Jeg bestile paprika, brød og aioli (kunne levd på det), manchego og patatas bravas. Så godt!

UKENS SANG: Adrian Jørgensen – The Bubble

UKENS POSITIVE: Helgen! Jeg har hatt en supersosial helg hvor jeg har vært masse med vennene mine. På fredag dro jeg ut og spiste med en stor gjeng og vi ble sittende utover kvelden og drikke vin, hele lørdag var jeg hos Emilie før jeg dro og spiste middag med to andre venninner og på søndag var jeg først på besøk hos Emilie før vi hadde en veldig hyggelig samling av folk hos meg utover dagen. Så koselig!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg likte dette fordi jeg ser veldig blid ut, haha. Sannheten bak var at jeg var sykt sliten, holdt på å fryse ihjel fordi det var mye kaldere enn hva jeg trodde det skulle være og ville bare bli ferdig med bildene så vi kunne dra hjem. Det synes ikke her akkurat, haha.

JAKKE HER / T-SKJORTE NA-KD / BUKSE HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg