TOTALT KAOS

Hei, fra en kjempeirritert Andrea. Jeg vet at dette er mye min egen skyld. Jeg er et skikkelig vanemenneske og liker det jeg kjenner. Samtidig er det utrolig frustrerende når det blir gjort endringer osm gjør det mye vanskeligere for meg å gjøre jobben min.

Dere har kanskje lagt merke til at bloggen ser litt annerledes ut? Jeg har fått meldinger fra mange som sliter med å legger igjen kommentarer og flere sliter med å finne gamle kommentarer. Jeg vet det og jeg beklager, men akkurat nå får jeg ikke gjort noe som helst med det. Hele blogg.no er i endring og akkurat nå er ting ganske håpløst om jeg skal si det rett ut.

Jeg forstår så vidt hvordan jeg laster opp et bilde og jeg klarer ikke finne frem til utkastene mine en gang. Jeg får ikke sett hvor mange som er inne og leser eller hvor mange lesere jeg har hatt før dagen etterpå, noe som er ganske stressende. Blæh. Det er så frustrerende! Jeg får heller ikke ordentlig tid til å sette meg inn i alt før til helgen fordi jeg jobber frem til lørdag sååååå… Stressende, frustrerende og irriterende.

Jeg håper dere er tålmodige ed blogg.no og meg fre mtil alt er som det skal være. Forhåpentligvis går det fort og jeg krysser fingre og tær for at det blir et normalt kommentarfelt om ikke så alt for lenge. Jeg har nemlig full forståelse for at man ikke har lyst til å legge igjen kommentarer med Facebook-brukeren sin på en offentlig blogg. Jeg får heller ikke varsel om det så i mellomtiden får dere heller kontakte meg på andre sosiale medier, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan <3

Nå skal jeg komme meg opp, få i meg en kaffe og bli i litt bedre humør haha. Jeg har en legetime halv ti som forhåpentligvis kan gi noen etterlengtede svar og så er det fullt program resten av dagen. Jeg ønsker dere alle en kjempefin torsdag! Stor klem.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg