TO MIL, EN HAUG AV BILDER OG MYE DIGG MAT

Reklame | asnnonselenker Nelly

JAKKE HER / KJOLE HER / VESKE NUNOO / SKO NIKE

Sånn kan man oppsummere dagen i dag på en enkel måte. Nå har jeg satt meg godt til rette i den deilige hotellsengen. Døren ut til balkongen står åpen og slipper inn den friske høstluften og jeg har det så fint. Jeg er skikkelig sliten, men det gjør det bare ekstra godt å vite at jeg snart skal legge meg under dyna og avslutte dagen. 

Kort oppsummert har dagen vært som dette:

06.30 Jeg våkner av meg selv, en og en halv time før vekkerklokken ringer. Kanskje fordi vi la oss halv ti i går kveld? Vi var så slitne etter å ha reist fra Kristiansand halv seks på morgenen. 

Jeg sminker meg og gjør meg klar før jeg vekker Morten i det vekkerklokken går av og roper ut «GRATULERER MED DAGEN, vil du ha gave nå?». Han var mildt sagt forvirret, kanskje ikke en så digg måte å våkne på som jeg trodde? Etter noen minutter var han veldig klar for gave, ble kjempeglad og så var det hans tur til å stelle seg. 

07.30 Hotellfrokost! Jeg elsker hotellfrokost og nå var alt helt ferskt. Jeg spiste meg god og mett, vel vitende om at jeg hadde en lang dag i vente… 

08.00 Jeg har tatt på meg finstasen og v her fremme ved katedralen i Barcelona for å ta bilder på taket av den. Jeg har funnet inspo på Instagram, hehe. Den åpner ikke før halv ni så vi vandrer rundt og tar litt bilder andre steder før vi endelig slipper inn og får beskjed om at terrassen, altså taket, ikke åpner før om to timer!!!

10.00 Vi er tilbake i katedralen og har skiftet antrekk for anledningen (fortsatt finstas, selvfølgelig). Vi tar de fineste bildene jeg har tatt noen gang og begge er i ekstase. Morten sin bursdag kan visst ikke bli bedre så det er jo veldig greit. 

11.30 Vi setter kursen mot et lunsjsted jeg har Googlet meg frem til. En liten tur innom Bershka og Pull& Bear for å sikle på Disney t-skjorter før vi kommer oss ordentlig avgårde. 

12.00 Lunsjtid! Vi dro på Eat My Trip og det kam virkelig anbefales. Det var sykt digg mat og avokado toasten er den beste jeg har smakt i hele mitt liv. Det ble mye matbilder, men det var virkelig verdt det. 

12.30 Tilbake på hotellet for en liten hvil, redigering av bilder, filming og bilder til en kampanje Morten skal ha og en liten tur opp på takterrassen. Det så varmt ut, men vannet i bassenget var iskaldt så jeg sto over, mens Morten prøvde seg i noen få sekunder. 

14.00 Vi har satt kursen Primark. Jeg har gledet meg til dette siden vi dro fra Norge. Jeg elsker Primark og har store planer om å gå amok. Morten insisterer på å gå hele veien (som i følge Google maps skal ta over 50 minutter) og fordi han er bursdagsbarn blir det som han ønsker. 

14.45 Vi var litt raskere enn Google maps og kom frem til Primark på cirka tre kvarter. Det var tidenes skuffelse. Det var som en dårlig H&M. De hadde sykt lite utvalg, bittesmå avdelinger, alle klærne lå i hauger så det var umulig å finne noe som helst. Jeg ble så lei meg og gikk ut uten et eneste plagg. Så trist. 

17.30 Endelig tilbake på hotellet etter å ha bestemt meg for å GÅ hjem igjen også. Jeg var såpass skuffet over Primark at jeg ikke orket tanken på å håndtere en samtale med andre mennesker enn Morten. Dramatisk? Jeg? Aldri. 

18.00 Jeg har rukket å hive i meg en pose med chips for å døyve sulten, ta en rask dusj og skifte til noe komfortabelt før vi nok en gang skal GÅ til vår neste destinasjon. På dette tidspunktet viste iPhone appen min at jeg hadde gått 16 kilometer i dag, herlig. 

18.30 Fremme ved restauranten! Kult interiør, sykt deilig mat, god vin. Ny favoritt i Barcelona. Utrolig deilig tapas. Paz19 by Sensi Tapas Bar!

21.00 Aaaaah, tilbake i hotellsengen. Blogge, blogge. Nettet streiker og jeg gir nesten opp å få ut et innlegg, men dere skjønner nå at jeg ga det en sjanse til. 

Alt i alt en deilig, men slitsom og veldig fin dag. Må bare nevne at jeg havnet på 20,4 kilometer. Litt skryt der. Det blir samme regla i morgen, bare med nye steder og nye location 😉 Jeg gleder meg!

 

0 kommentarer

Siste innlegg