TING JEG VIL GJØRE I JULI

Reklame | sponset billett Stavernfestivalen

Kjole Primark / veske H&M / sko Reebok

🌸 Stavernfestivalen. Yei, det kommer garantert til å bli moro. Jeg har vært der (nesten) hvert eneste år siden jeg var 18 tror jeg. Det er så moro å se utviklingen fra å ha vært en liten festival for lokale til å bli en av Norges kuleste som trekker folk fra hele landet. Jeg gleder meg spesielt til Zara Larsson, hun er så rå. Så blir det veldig gøy å ta med Morten dit for første gang og ikke minst å være med hele vennegjengen <3

🌸 Oslo-helg. Det er vel den tredje helgen i juli om jeg ikke tar helt feil. Jeg skal i hvert fall, Morten blir kanskje med. Nå er det faktisk lenge siden jeg har sett gjengen så det blir superkos å ha en hel helg sammen.

🌸 Feire bursdagen til Marte. Marte blir 24 og det må selvfølgelig feires. Hun skal feire lørdagen når jeg er i Oslo og det blir så moro. Jeg elsker bursdager!

🌸 Arrangere sommerfest. Morten og jeg har invitert til det som skal bli en årlig sommerfest. Problemet er at vi la det til Palmesus-helgen så alle hotell er fullbooket og fly til Oslo på søndag er utsolgt, hehe. Wopsi. Heldigvis er det noen av jentene som får til å komme allikevel så det blir moro. Vi har handlet inn så mye kul pynt. Jeg gleder meg masse til å vise dere. Dette blir så bra!

🌸 Løvenes Konge. Wiiii, dette har vært en av mine favorittfilmer siden jeg var liten. Jeg var, og er egentlig fortsatt helt besatt v den filmen. Dere kan jo tenke dere hvor mye jeg gleder meg til å se den nye versjonen på kino. Jeg kommer til å grine så mye, herregud… Det blir ekstra kos å se den i Oslo sammen med venninnene mine!

🌸 Få besøk av venninner. Det er i forbindelse med sommerfesten da, men de må gjerne komme flere ganger hihi. Jeg prøver å lokke de med sørlandssommer selv om jeg ikke helt vet hva det innebærer, haha. Jeg får i hvert fall besøk fra fredag til og med mandag allerede den første helgen, jippi!

🌸 Passe Laban. Yeeeei! Nå juli kommer skal vi tilbringe masse tid i Kristiansand og kan endelig passe Laban igjen. Jeg savner han masse. Jeg innbiller meg liksom at han skal være her når jeg kommer hjem hver dag, men det er han jo ikke 🙁

🌸 Trene tre ganger i uka. Det er en ganske enkel målsetning jeg bør klare, men det har jeg jo sagt i over et halvt år nå hehehe. Vi får se!

🌸 Bruke mye tid hjemme i Kristiansand. Åh, det skal bli så deilig med hjemmetid. Nå har det vært veldig mye farting hit og dit den siste tiden og selv om det blir litt i juli har jeg fortsatt tid til å være hjemme.

 

12 kommentarer

Siste innlegg