TING JEG VIL GJØRE I APRIL

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE MATCH / BUKSE BERSHKA / SKO NIKE / VESKE HER

🌸 Rive ned panelet som går opp halve veggen i stua, sparkle, pusse og så male alle vegger i fargen Organic Green fra Jotun. Dette gleder jeg meg helt sinnsykt mye til! Vi er i gang med planlegging og håper vi får begynt allerede i morgen. Det blir såååå fint! Her ombestemte vi oss i dag faktisk, haha. Etter å ha sett hvor stor selve flyttejobben er og fordi vi drar til Thailand neste lørdag så bestemte vi oss for å utsette dette til over sommeren, men det blir sååå fint!

🌸 Feire bursdagen til Sofie. Wiii, min første Oslotur kommer bare noen dager etter at jeg har flyttet haha. Det er litt deilig selv om det kun er for et lite døgn. Jeg reiser til Oslo på lørdag for å feire 24-årsdagen til Sofie. Det blir utrolig koselig og det blir nok digg med et lite avbrekk fra innflytningen.

🌸 Reise til Thailand. Jeg skal bruke nesten halvparten av april i Thailand sammen med Morten og familien hans, noe jeg gleder meg veldig mye til! Det skal bli utrolig deilig med avslappende dager på stranda, deilig mat og varme. Etter noen utrolig hektiske måneder med visninger, budrunder, flytting og kaos skal det bli veldig godt med en avslappende tur.

🌸 Innrede leiligheten. Wiiii, høydepunktet! Jeg gleder meg masse til å få pakket ut alt vi har med oss og starte innredningen av leiligheten. Stua skal vi som sagt pusse opp litt, men ellers er alt annet innflytningsklart så der kan jeg slå meg helt løs! Det kommer nok til å bli en del turer i diverse interiørbutikker, hihi. Så håper jeg vi får unnagjort stua så fort som mulig så jeg kan fortsette der. Jeg føler at det er det viktigste rommet.

🌸 Rydde ordentlig i tingene mine. Jeg skal være superstreng når jeg pakker ut flyttelasset. Jeg kvittet meg med en del da jeg pakket ned, men nå ser jeg jo lettere hva jeg faktisk får bruk for og ikke. Jeg skal være streng med både klær og ting, så det blir spennende. Vil dere at jeg skal legge ut ting på Tise? Jeg har helt glemt å bruke det den siste tiden, men bare gitt bort til venner og UFF eller Fretex.

🌸 Fikse bryn, vipper og til frisøren. Det blir så digg å få gjort dette før Thailand! Jeg skal vokse og farge bryna, noe jeg ikke har gjort siden februar tror jeg. Wopsi. Freshe bryn sammen med nyfargede vipper med løft er fantastisk før jeg skal til varmen hvor jeg nesten aldri sminker meg. Da ser jeg superfresh ut uansett. Jeg skal også til frisøren for en klipp og for å ta etterveksten som jeg så skal la hvile så lenge som mulig etter dette.

🌸 Bli litt bedre kjent i Kristiansand. Nå får jeg ikke så veldig mye tid i april sånn egentlig, med tanke på at vi skal flytte inn, pusse opp og så drar vi til Thailand i rundt to uker, men den lille tiden jeg har skal jeg bruke godt. Bare det å gå litt rundt i området rundt leiligheten for å bli kjent hjelper mye! Finne nærbutikken, et treningssenter jeg kan trives på, turstier og veien til Markens haha.

🌸 Handle litt til Thailand. Jeg klarer ikke dy meg, haha. Jeg må rett og slett handle litt nytt til Thailand-turen min. Jeg har så lyst på en hvit blondekjole og et par nye bikinier i alle fall. Vi får se!

🌸 Gjøre alt for første gang i mitt nye hjem! Herregud, som jeg gleder meg til den første middagen, den første frokosten, den første dusjen, den første kvelden på balkongen. Den første av alt. Det blir så fantastisk og jeg er så utrolig glad for at vi endelig er på plass i en leilighet begge to er så utrolig fornøyd med!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

23 kommentarer

Siste innlegg