TING Å GJØRE PÅ EN REGNVÆRSDAG

Reklame | annonselenke Nelly

TOPP HER / BUKSE NLY (utsolgt)

🌧️ Benytte anledningen til å ikke gjøre noe mer enn du må. Hold deg inne, ligg på sofaen og se serier hele dagen eller les en god bok mens du hører på regnet som slår mot vinduene. Noen ganger trenger vi sånne late dager og da er regnværsdager en perfekt anledning til å “cashe ut” en.

🌧️ Test ut oppskrifter. Det er moro og noe man kanskje ikke tar seg tid til ellers. Finn frem oppskriftsboken eller søk på nett etter noe gøy å lage. Kanskje du har lagret noen oppskrifter du vil prøve, men ikke fått tid til å teste ut enda? Perfekt, gjør det nå!

🌧️ Se på Youtube-videoer. Du kan teste ut noen how to videoer på hår og sminke for eksempel. Jeg lurer nesten på om jeg skal ta dette tipset selv i dag, haha. Det ligger en hel verden av hår og sminke ut på YouTube. Frisyrer for kort hår, mellomlangt hår og langt hår. Du har alt mulig med sminke, fra hvordan foundationen blir perfekt til crazy øyenskygger. Det er så mye gøy man kan teste!

🌧️ Mal noe. Dette er meg da. Det regner, jeg gidder ikke gjøre noe som innebærer at jeg må være mye ute av huset. Jeg maler noe. Mal en vegg i en sprek farge eller gå over listene så de blir freshe og fine.

🌧️ Ta en skikkelig rengjøring av leiligheten. Støvsug og vask alt, inkludert skuffer og skap. Ta kjøleskapet ordentlig, hylel for hylle. Tenk så deilig etterpå!

🌧️  Rydd i klesskapet. Ta hylle for hylle og skap for skap, sorter ut det som har blitt liggende i flere måneder eller år uten å ha blitt brukt i en haug, mens du bretter det du skal beholde på nytt og legger det pent på plass. Du kan gjerne sortere haugen du ikke skal beholde i to bunker, en som går til typ Fretex eller UFF og en som du kan ta vare på og arrangere byttekveld med venner! Da tar alle med seg plagg de ikke bruker lenger, men som er i fin stand så bytter dere med hverandre. Genialt 🙂

🌧️ Book deg en tur til et varmt sted. Hehe, her kommer luksusdyret i meg frem. Det ligger for deg meste og gjemmer seg, men på regnværsdager sniker det seg ut og vil aller helst booke en tur til Mexico i morgen. Nå skjer jo ikke det, men jeg tar med forslaget allikevel! Du kan bruke dagen på å gjøre research til neste ferie, se på hoteller, restauranter, aktiviteter og område. Så kanskje du til og med ender opp med å booke!

🌧️ Ommøbler. Wiii, dette elsker jeg! Rommet kan bli helt nytt bare av å flytte på litt møbler, det er så gøy. Ta et rom du er ganske lei av og se hvilke løsninger som er mulig å få til.

 🌧️ Kjør hjemmetrening! Er dørstokkmila litt ekstra tung? Tren hjemme da vel. Det er masse man kan gjøre med egen kroppsvekt hjemme på stuegulvet. Eventuelt så har du helt sikkert ting hjemme du kan bruke som vekt, en sekk full av vannflasker for eksempel? Flere av øktene jeg kjører med PT er kun med kroppvekt og det er absolutt slitsomt nok 😂

6 kommentarer

Siste innlegg