TILBAKE TIL UNGKARSLIVET!

Hei igjen bloggen til Andrea! Altfor lenge siden sist! Men nå er jeg her igjen, og nå tenker jeg å lufte litt tanker om det at Andrea skal være borte fra meg i 16 dager. Vi har faktisk aldri vært borte fra hverandre så lenge før, så det blir rart! Jeg kan begynne med de fem tingene som jeg tror blir litt digg med at Andrea er borte.

      1. Jeg får monopol på Tv-en. Nå blir det sportsnyheter, danskebåten og brille for alle pengene. Jeg skal se mest mulig av de programmene Andrea ikke liker. Det er egentlig en tjeneste til henne så slipper hun å se det sammen med meg, ikke sant?

2. Jeg kan kjøre min taktikk når det kommer til oppvaskmaskinen. Jeg skyller alt og setter det på kjøkkenbenken helt til jeg ser at det er nok til å fylle en vask. Grunnen til det spør du? Det er fordi det fort kan begynne å lukte hvis man lar kommende oppvask stå inne i oppvaskmaskinen et par dager. Bare å njuta opplegget mitt så lenge det varer. For når Stalin..host..Andrea er tilbake så er det slutt på det.

      3. Ting kan endelig ligge og slenge litt uten at det utløser OCD-alarmen til Andrea. Det er faktisk litt digg! Også ligger ting der jeg la de sist og ikke i en skuff som Andrea har ryddet de i. 

 

        4. Vi bytter sengetøy litt for ofte synes jeg. Så i denne perioden skal jeg drøye skiftet til rett før hun kommer hjem. Finnes det noe verre enn å skifte dynetrekk på dobbeltdyne? 

        5. Dette er faktisk litt ferie for min del også! Dette er nesten første uken siden jeg kom hjem fra Love Island at jeg ikke skal ta bilder til bloggen. Livet som bloggassistent er ikke alltid like glamorøst som hos bloggerne selv. Nå er Andrea ganske lett å jobbe med, det skal hun ha. Men det tar allikevel en del tid å skulle lete frem locations, finne den rette spotlighten og knipse i det lille halvsekundet som gjør bildet til gull og ikke et alminnelige bilde. Tenk litt på det du. 

 

Det var det positive med at Andrea har tatt sin hatt og reist til Bali. Nå skal vi over til det negative!

 

 

1. Det er ikke det samme å legge seg og våkne om morgenen. Det føles veldig rart å våkne i en tom seng uten Andrea som sier “God mårn, Morten” Eller som ser på deg med et forvirret blikk og bustete hår fordi du har vekket henne.

2. Andrea er litt president/dronning i hjemmet. Hun holder meg og leiligheten i orden, så ting ikke sklir ut. Og jeg merker allerede at kjøkkenet, stuen og ja stort sett hele leiligheten er hakket mer rotete nå enn den pleier å være.

3. Middagene. Andrea er rå på kjøkkenet. Hun kan diske opp med det meste, og hun er rå på å få sunn mat til å smake nydelig godt! Det er absolutt ikke det samme å lage middag til bare meg selv. 

4. Klesvasken. Andrea styrer der (også) Min jobb er å være med å brette og legge på plass. Såå det blir fort et par telefoner til min tidligere vaskesjef (muttern) for å få noen råd om undertøysvask og annet. Flaut å bli tom boksere eller sokker. #bortskjemtdrittunge

5. Humøret hennes. Jeg ler masse hver dag jeg er sammen med Andrea. Hun kan få meg til å le uansett hvilket humør jeg er i. Også er hun selv veldig lett å le av, for hun er jo en snål sjel som sier og gjør mye rart. Så jeg gleder meg allerede til hun er tilbake og jeg kan erte og le sammen med henne igjen. 

 

Dette er slik jeg TROR det kommer til å bli gjennom disse to ukene. Så får vi se hvordan det går! Kanskje jeg kan komme tilbake ved slutten og gi en oppdatering på hvordan det faktisk har gått? Uansett, takk for meg, bloggen til Andrea! Så snakkes vi kanskje igjen ganske snart! Legg gjerne igjen en kommentar om du vil ha mer Morten på bloggen! <3

 Morten.

 

12 kommentarer

Siste innlegg