TILBAKE TIL SØRLANDET

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei, fininger! Nå sitter jeg i bilen sammen med Morten, broren hans og kjæresten til broren. Vi er på vei tilbake til Sørlandet hvor jeg skal være i helgen. Det skjer mye gøy de neste dagene, særlig på lørdag så det var bare å komme seg videre etter å ha hatt to fine dager i Oslo.

Jeg var ikke veldig gira på å reise igjen allerede, men noen ganger så må man og det hjalp veldig at vi fikk sitte på i bil og slapp tog hele veien. Vi tok faktisk bare toget til Drammen hvor vi koste oss med litt pizza før vi ble plukket opp og kjørte videre mot Sørlandet.

Akkurat hva som skjer i helgen skal jeg fortelle dere i morgen, egentlig bare fordi jeg er sliten og har skrivesperre haha. Sååå, nå logger jeg av for kvelden. Husk å still spørsmål til ukens spørsmål i kommentarfeltet om dere har noen <3

Etter at vi var på Sri Lanka har jeg kost meg så med å gå uten sminke. Jeg hadde vel ikke sminket meg på noen dager før vi dro dit heller og der var det så varmt at sminke var uaktuelt. Så har det liksom bare fortsett etter at jeg kom hjem. Jeg bare fyller inn bryna litt der hvor jeg ikke har hår og ellers går jeg helt uten. Så utrolig digg!

JAKKE HER (30%) / T-SKORTE ZARA / BUKSE FLOYD / SKO HER

 

16 kommentarer

Siste innlegg