TILBAKE I OSLO OG DAGENS PLANER

Reklame | Annonselenke Nelly

T-SKJORTE ZARA / BUKSE NELLY HER (40%)

God morgen, verdens beste dere! Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet hjemme i leiligheten i Oslo og har spist frokost. Jeg skal straks ta på meg treningstøyet og komme meg avgårde på ukens andre treningsøkt (på en tirsdag, jeg er så fornøyd). Jeg må bare få opp han kjæresten min fra senga. Vekkerklokken ringte åtte, vi har en avtale om å være på trening klokken ni, men jeg tror ikke han er så gira på det haha.

Vi kom hjem til Oslo sent i går etter å ha vært på en veldig spennende visning i Kristiansand og deretter kjørt videre hit. Jeg hadde glemt hvor langt det faktisk var å kjøre da jeg forslo at vi skulle dra i går kveld i stede for i dag. Heldigvis er vi to om å kjøre! Jeg brukte tiden i passasjersetet på å bla gjennom bildene av leiligheten hundrevis av ganger, google beliggenheten og se hva som er rundt og prøve å se for meg hvordan jeg kan innrede den. Det er en veldig fin og passende leilighet, så det kan faktisk være at vi havner i en liten budrunde senere i dag. Det er litt sykt å tenke på. Jeg er riktignok veldig pessimistisk og er forberedt på at denne glipper, men da får vi bare lete videre. Sånn er det nå med disse leilighets-greiene.

Planen for resten av dagen er følgende:

Kjøpe leilighet (hehehe)

Handle inn mat for uken. Jeg har nemlig fått Morten med meg til Oslo for en hel uke, jippi!

Spille inn videoer. Vi har fem på listen, men vi tar så mange vi rekker.

Hente pakker. Jeg har ikke vært i Oslo på en uke så jeg har et par pakker som venter på meg, blant annet tre brett med Pepsi Max som jeg morsomt nok bestilte på nett haha. Da er det kjekt med litt bærehjelp.

Pakke ut av kofferter og vaske klær.

Rydde i klesskapet og sortere ut alt jeg ikke bruker, samt pakke ned klær og ting jeg ikke får bruk for før jeg flytter så Morten kan få med seg det tilbake til Sørlandet.

Vaske leiligheten. Det er så skittent her nå…. Jeg er jo omtrent ikke hjemme og når jeg er hjemme har jeg tusen ting å gjøre fordi jeg aldri er hjemme, haha. Nå har jeg heldigvis litt tid på meg, så vi får se om jeg rekker dette i dag, men det er planen!

Lage indisk linsegryte til middag. Jeg er veldig spent på denne. Oppskriften fant jeg på nettet (her) så jeg gleder meg til å prøve meg på den i kveld!

 

10 kommentarer

Siste innlegg