SVINGENDE HUMØR OG BESØK

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, fineste dere! Nå er humøret ti ganger bedre enn hva det var i går og minst 20 ganger bedre enn hva det var tidligere i dag, hehe. Det er så typisk at alt skal slutte å fungere samtidig.

Jeg hadde fått så nok av lånetelefonen min og bestemte meg for å investere i en ny iPhone og heller selge min gamle da den kom tilbake fra reparasjon. Like etter jeg hadde gjennomført kjøpet fikk jeg vite at reparasjonen ikke går på garantien, så de pengene jeg hadde tenkt til å hente ut fra salget av den gamle mobilen var det bare å glemme. Sååå da hadde jeg brukt veldig mye penger på min nye telefon som heller ikke ville fungere i starten, samtidig som Macen min klikket og alt hang seg opp. Ikke sant…

Dere bør være glad for at dere ikke var her akkurat da alt dette skjedde i løpet av sånn cirka fem minutter. Det var gråt og litt hyling om hverandre, haha. En smule dramatisk kanskje, men kan vi ikke alle være litt dramatiske til tider? Heldigvis tok Morten med meg ut på en deilig tur i bymarka sammen med Laban (den lille, nydelige hunden vi passer) og jeg klarte å legge fra meg alt av kaos i hodet og bare nyte.

Så nå har jeg kommet over tapet av de pengene, Macen fungerer igjen og min nye iPhone fungerer perfekt og gjør livet mitt utrolig mye enklere enn hva det var bare for noen timer siden. Yei! Så nå er jeg back on track og er superklar for å kjøre på med alt av inspirasjon på alle mine sosiale mediekanaler.

KJOLE HER / ØREDOBBER ZARA / VESKE HER / SPENNER NOMA

Så over til noe helt annet og litt gode vibber. Jeg fortalte dere at pappa kom på et ganske så spontant besøk i går. Det var så gøy å få vist han leiligheten og området vi bor i. Han var ganske så imponert og til min store gleder har vi avtalt at han skal komme på besøk senere i sommer så vi får revet det grusomme panelet vi har på halve veggen i stua, samt malt og lagt nye lister. Som jeg gleder meg!

Vi gjorde egentlig ikke noe særlig spesielt i går, annet enn å tilbringe tid sammen. Jeg har jo akkurat oppdaget Ravnedalen og fant ut at det er gøy å vise frem! Vi kjørte bort, parkerte bilen og vandret inn blant alle de nydelige blomstene og den vakre naturen. Det er så fint der! Laban og Morten var selvfølgelig med og det var så utrolig koselig. Vi gikk bare en liten tur før vi dro hjem igjen, lagde verdens beste Toro lasagne og avsluttet kvelden med film. Ahhh, elsker slike dager.

   

 

14 kommentarer

Siste innlegg