SVARER PÅ PÅSTANDER: JEG MELDTE MEG PÅ PH FOR Å BLI KJENT OG MORTEN VAR IKKE MIN TYPE GUTT

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE SAMSØE / BUKSE HER / TEDDYJAKKE HER / SKO HER / VESKE HER

Du elsker å trene… Elsker er å ta litt hardt i, haha. Jeg synes som regel det er gøy å trene og synes det er veldig deilig etterpå. Jeg har alltid, med noen få unntak, vært aktiv. Da jeg var liten elsket jeg å spille håndball osv. og har trent forholdsvis jevnlig siden, men elsker å trene gjør jeg ikke. Jeg synes det er gøy og deilig, men det er ofte litt tiltak også.

Du spiller oftere brettspill enn dataspill… Dette stemmer 100%. Jeg spiller ikke dataspill og har ikke et eneste spill på mobilen. Jeg synes fort det blir veldig kjedelig. Brettspill derimot er noe jeg elsker!

Du er mye irritert… Hm.. Jeg vil ikke si mye og ikke lenge i hvert fall. Jeg kan bli fort irritert, det er nok mer riktig å si. Det er ikke alltid så mye som skal til for å irritere meg, men det er ikke nødvendigvis at det skjer ofte. Rundt mensen er jeg mye og veldig irritert, haha, men ellers pleier det å gå ganske bra.

Ved første øyekast var ikke Morten din type gutt… Jeg trodde ikke han var det, men samtidig tenker jeg at jeg ikke helt visste hva min type gutt var. Jeg vet ikke egentlig om jeg har en type. Jeg ville ha en kjæreste som er snill, omtenksom og som jeg kan le masse sammen med og det er Morten, men da vi møttes trodde jeg han var veldig stille og kjedelig 😅 Det stemte ikke i det hele tatt, så ja jeg tok litt feil der. Når det kommer til utseende er han egentlig veldig min type. Jeg vet jeg sa høy og mørk da Tone spurte i første episode av Love Island, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg innbilte meg det. De jeg synes er kjekkest i verden (typ Ryan Reynolds, David Beckham, Charlie Hunnam osv) er jo blonde. Så Morten er egentlig veldig min type utseendemessig.

Du gjør til stemmen din når du snakker… Åh gud, vi er fortsatt på den ja. Dette er den eneste påstanden jeg ble irritert av å lese. Jeg har svart på dette en MILLION ganger. Nei, nei og atter en gang NEI. Jeg gjør ikke til stemmen min. Tror dere jeg hadde husket å gjøre det når jeg ble filmet 24/7 inne på ph og Love Island, o hver eneste YouTube video og i hver eneste story? Jeg har den stemmen jeg har og selv om jeg har skjønt at den tydeligvis irriterer mange så får jeg liksom ikke gjort så mye med det. Det er den stemmen jeg er født med.

Trulte har en sykdom fra fødselen av… Ja, hun har netthinneløsning (tror jeg, ble plutselig usikker på hva det het). Det betyr at hun kommer til å bli helt blind på det ene øyet og har hatt nedsatt syn fra fødselen av. Tror hun er helt blind på det allerede faktisk.

Du har mange veske fra NuNoo… Ja, det stemmer. Jeg elsker NuNoo og har kjøpt masse vesker derfra de siste årene, så var jeg heldig å få samarbeide med de i fjor. Mitt kuleste samarbeid så langt!

Du er flau over deltakelsen din i Paradise Hotel… Nei, det er jeg ikke. Jeg er så glad for å ha den opplevelsen og for at jeg fikk være med på noe så kult, men det er fire år siden så jeg tar ikke med spørsmål om hva vi spiste til middag og hvorfor den og den ble send tut av hotellet i spørsmålsrunder lenger 😅

Du kan fort bli utålmodig… Haha, dette er så sant. Jeg er veldig utålmodig og vil at ting skal skje med en gang.

Du er litt handy… Hahah, jeg elsker at det står litt. Det passer veldig fint. Jeg er ikke superhandy, men jeg er litt handy. Jeg kan fikse enkle ting som å skru sammen møbler, henge opp bilder, tydeligvis rive panel, male og litt sånt.

Du har skikkelig viljestyrke… Ja, det stemmer. Jeg er veldig sta og bestemt så hvis jeg virkelig vil noe gjør jeg alt jeg kan for å få det til.

Du meldte deg kun på Paradise Hotel for å bli kjent… Nei, det stemmer ikke. Jeg var tidenes fan av Paradise Hotel, altså tidenes. Jeg kunne ramse opp alle vinneren, andreplasser og tredjeplasser gjennom alle sesonger og hadde full kontroll på hvem som hadde vært med og gjorde hva der inne haha. Så jeg var obsessed og hadde så lyst til å være med på favorittprogrammet, men selvfølgelig. Da jeg var med så var sosiale medier virkelig i gang og man fikk sine fifteen minutes of Fame, selvfølgelig så det gøy ut, men jeg meldte meg på fordi jeg ville oppleve Paradise Hotel og ikke bare se på.

Du klager litt for mye…. Av og til så gjør jeg det, men føler ikke det er noe mer enn andre? Jeg er dog veldig ærlig på humøret og følelsene mine på sosiale medier. Mange skjuler det kanskje når de har den dårlig dag eller er irritert osv, men jeg deler uansett så da kan det kanskje virke sånn fordi jeg ikke alltid er blid som ei sol på stories og videoer når jeg har en drittdag.

Du bruker over en time på å gjøre deg klar – dusj, klær, sminke osv…. Omg, nei jeg er alt for rastløs til det. Nå tenker jeg i hverdagen, skal jeg på noe spesielt så går det fort en time, men til vanlig hvis jeg skal dusje, sminke meg og velge klær så går det ikke lang tid. 10 min i dusjen, 10 min på sminke og 10 min på klær hvis jeg er ubesluttsom haha. Skal jeg vaske håret og føne det tar det fort 20 min ekstra da.

Din naturlige hårfarge er kornblond…. Er det det samme osm kommuneblond? I så fall, ja. Sykt merkelig, håret mitt har faktisk blirr mørkere det siste året. Frisøren min og jeg la merke til det nå sist jeg var der. dte har blitt så mørkt!

Du er sjenert blant nye folk… Ja, veldig. Det er kanskje det som irriterer meg mest ved meg selv. Jeg er så sjenert og det er så irriterende. Jeg vil være utdavent og frempå når jeg møter nye folk, men jeg klarer ikke. Det er grusomt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg