SPØRSMÅL OG SVAR / LAPOINT & BALI

Reklame | Lapoint

Hvor mye koster det for to uker med Lapoint?

Det kommer litt an på hva du velger. Du kan velge en uke med surfing og en med bed & breakfast, to uker med surfing eller to med bed & breakfast for eksempel. Så kommer det litt an på hva slags rom du velger, men alle prisene for Surf Camp-opphold finnes her.

Hvor i Bali ligger Surf Campen?

I Canggu! Det er cirka 20 minutter unna Saminyak (kommer an på trafikken) og er helt nydelig. Det er masse digge restauranter, området er ganske rolig og fint og du har butikker, spa, boder og alt du trenger.

Hva inngår i en tur med Lapoint av mat, reise osv.?

Igjen så kommer det litt an på hva du velger, men uansett hvilken pakke du tar så er frokost og middag inkludert, samt selve oppholdet på campen. Hvis du velger surfekurs så er det fem dager med surfekurs inkludert.

Reiser du med de som vant Bali-konkurransen din?

Nei, de drar senere tror jeg 🙂

Er surfingen frivillig?

Ja, du velger selv når du booker om du vil booke med surfing eller ikke. Hvis du har booket med surfing og ikke liker det så er det ingen som tvinger deg til å surfe, det er ditt valg, men du har jo brukt en del penger på det så lurt å prøve 😀

Er det vanskelig/tungt å komme seg opp på surfebrettet?

Jeg synes det, men alle er jo forskjellige! Det å komme seg opp er ikke det vanskeligste, men det å bli stående hehe.

Hvor liker du deg best, Bali eller Sri Lanka?

Uuuuh, vanskelig. Jeg synes det var lettere å surfe i bølgene på Sri Lanka som nybegynner. De var ikke fullt så store og sterke som her, i hvert fall ikke der vi var. Maten på campen der var også helt himmelsk, den er kjempegod her også, men det var mat fra Sri Lanka, litt indisk-aktig og det er jeg veldig glad i. Selve campen på Bali synes jeg er finest, den er kjempestor og den er så fin! Så elsker jeg Bali, altså hit skal jeg tilbake. Så det er en god miks, surfingen på Sri Lanka passet meg best, men jeg liker Bali bedre enn Sri Lanka.

Hvor lenge surfer dere?

Det er to timer med surfekurs på dagene man surfer, men noe av det er også teori.

Hvordan er maten på campen?

Kjempegod! Vi får masse forskjellig mat og de har alltid vegetar/vegan-alternativer.

Kan du fortelle om tidsplanen deres?

Det er litt varierende, men som regel er frokosten fra 6-9. Vi drar for å surfe i løpet av den tiden også, kommer an på hvilken gruppe man er. Så er det tilbake på campen, hvis man hadde tidlig surfing er man kanskje tilbake rundt klokken ti. Så er det fritt hva man vil gjøre, man kan ha lunsj på campen eller gå ut og spise, dra på stranden, ligge ved bassenget her, dra på utflukt, beach clubs, ta spa. Hva man vil! Så er det middag på campen i 18-tiden, også er det ofte ting som skjer her som for eksempel musikk quiz eller at man drar ut og spiller beer pong. Alt er frivillig 🙂

Er det mye dyr/insekter der dere bor (og på rommet)?

Nei, det er litt mygg og noen kjempesøte gekkoer!

Er det fin sand på strendene der?

Det kommer an på hvor du er. Vi er ved en “black beach” som ikke er sååå fin, men den funker til mitt bruk som er sol og bad haha. Er mye fint ikke så langt unna og masse beach clubs!

Hvordan er prisnivåret på Bali?

Alt av mat er kjempebillig! Det er helt sykt hvor billig det er faktisk og hvor bra det er til den prisen. Klær er typ norske priser hvis man går i butikkene her, mens i bodene får man ting ganske billig. Taxi er også kjempebillig!

Hvis det er noe mer dere lurer på finner dere antakeligvis svaret HER, hvis ikke så kan dere sende inn spørsmål til neste ukes spørsmål på min instagramstory.

 

0 kommentarer

Siste innlegg