SNEAK PEAK PÅ LEILIGHETEN MIN

God morgen, fineste dere! Jeg har akkurat våknet opp i min nye leilighet i Kristiansand. Nei, det var ingen aprilsnarr i går selv om veldig mange så ut til å tro det. Det var ikke mange gratulasjoner, men heller en del som var skråsikre på at dette var tull.Jeg må innrømme at jeg synes det var litt morsomt, haha.

Vi har visst om dette i noen uker nå, men ville ikke si noe før vi faktisk var på plass. Dere kjenner meg, tror alltid at noe skal skjære seg i siste liten. Heldigvis gikk alt etter planen og vi flyttet inn i leiligheten vår i går.

Det var en utrolig hektisk dag fra morgen til slutt. Vi startet i halv ni tiden og satt oss ikke ned i sofaen før nærmere halv tolv. På dette tidspunktet var det esker og deler av møbler strødd over hele stua, og forøvrig resten av leiligheten haha. Det er jo litt sånn å flytte, men herregud så mye vi faktisk fikk gjort! Det gjenstår et flyttelass i dag før vi skal begynne å gjøre det ordentlig her hjemme. Jeg gleder meg så mye til å vise dere hvordan det blir om en liten stund, men aller først får dere bare en liten sneik peak på mitt nye hjem. Morten og jeg filmet en liten flyttevlogg i går og jeg viser dere deler av leiligheten vi skal bo i!

24 kommentarer

Siste innlegg