SNART KLART FOR AVREISE

Reklame | Lapoint - sponset tur

God lørdag, fineste dere! For en dag. Jeg har stresset meg ihjel fordi jeg for en gangs skyld ikke har forberedt meg godt nok før en reise, og så dukket det plutselig opp en del ærend i siste liten. Det er mye som måtte gjøres før vi reiser til Sri Lanka med Lapoint i morgen.

Jeg har en del innlegg som må skrives, plutselig måtte jeg plukke opp noe til et samarbeid og jeg hadde enda ikke pakket. Tenk jeg ble stresset da jeg skulle ned i boden for å hente sommerklær og nøkkelen ikke passet! Roomie er bortreist så jeg får rett og slett greie meg med det jeg har kjøpt med tanke på turen i det siste. Godt jeg gjorde det da, hvis ikke hadde jeg vel ikke hatt så mye som en shorts tilgjengelig, haha.

Nå er heldigvis det meste i orden. Jeg er snart ferdigpakket. Alt av kameraer står til lading så det er klart til vi kommer frem tidlig mandag morgen. Vi reiser i morgen, men det er langt til Asia altså så vi har en god tur foran oss i morgen. Men åååh som jeg gleder meg til å komme frem! Nå er det lenge siden jeg var på et ordentlig varmt og eksotisk sted. Dere vet når man er så klam at man bare renner bort, men så er det sykt digg samtidig? Dette har jeg i vente!

Jeg har hørt veldig mye bra om Sri Lanka og ikke minst om Lapoint som vi reiser sammen med. Jeg skal prøve å benytte meg av alt rundt meg når jeg først er der nede så jeg kan få en så bra opplevelse som mulig. Hvis jeg ikke tar helt feil så tilbyr Lapoint en del utflukter, blant annet til en nationalpark og det må jeg bare være med på. I tillegg har de yoga to ganger i løpet av uken vi er der, for ikke å snakke om surfetimene. Jeg har aldri i mitt liv så mye som tatt på et surfebrett så det blir utrolig spennende å se hvor mye jeg kan klare å lære meg på fem surfetimer.

Jeg er i alle fall utrolig spent og verker etter å komme frem. Åh, la tiden til vi er fremme gå fort! Eller, ikke før i morgen haha. I kveld har jeg enda nok å gjøre og det er bare to små timer til gjengen kommer på kosekveld så det er bare å henge i. Vi blogges i morgen og på mandag skriver jeg til dere fra Sri Lanka, woho!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg