SLIK FÅR DU EKSTRA PENGER TIL SOMMERKOSEN

Reklame Meningstorget

Hei, fineste dere! Nå er det offisielt sommer, hvor deilig er ikke det? Noen av dere har kanskje fått ferie allerede, mens andre muligens venter på fellesferien. Selv om sommeren er fantastisk og man endelig har tid til å gjøre det man ofte ikke har i en ellers så hektisk hverdag, er det en ting som kan legge en demper på den gode stemningen, nemlig penger…

Sommeren kan fort bli en dyr affære. Det frister ekstra mye å dra ut og spise på bryggekanten, ta noe godt å drikke i sommersola, reise på en ferie om været her i Norge svikter og ikke minst spise masse is. Heldigvis er det mye man kan gjøre for å spare opp litt ekstra penger til sommerkosen.

Kanskje du vil ha med deg litt ekstra penger på ferie, eller kanskje du bare vil ha en buffer til all sommerkosen? Uansett hvorfor du vil ha litt ekstra penger så har jeg en god løsning, nemlig Meningstorget.

Meningstorget er en helt trygg og enkel side hvor du sparer opp poeng ved å svare på undersøkelser. Poengene er verdt penger og du kan velge å overføre de til din bankkonto via PayPal eller gjøre de om til gavekort fra steder som G-sport, Peppes Pizza og, Kicks og H&M for å nevne noen.

Det som også er veldig digg er at du kan sitte å gjøre dette hvor som helst. Hvis du må slå ihjel tid på bussen på vei hjem fra jobb, kjeder deg på kveldstid eller trenger noe å gjøre på flyturen kan du faktisk tjene penger! Du trenger bare å registrere deg på Meningstorget HER og så er du i gang.

Du velger selv hvilke undersøkelser du ønsker å svare på og jobben du gjør er til stor hjelp for selskapene som står bak undersøkelsene på Meningstorget. De får nemlig uvurdelig innsyn i hva kundene mener og kan bruke nettopp din undersøkelse til å forbedre produkter og tjenester. Vinn, vinn!

Du må være 18 år for å bruke Meningstorget.

 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg