SLIK ER JEG PÅ REISE

Reklame | annonselenker Nelly

TIGHTS HER / SKO HER / GENSER HER / VESKE NUNOO

✈️ Aldri reiseleder. Det funker som regel dårlig. Jeg er skikkelig surrete og jeg hater ansvar. De to ringene er ikke akkurat det man leter etter i en reiseleder, men det skal sies at de gangene jeg må så går det som regel bra.

✈️ Magesmerter. Jeg får alltid skikkelig vondt i magen på lengre reiser. Nå gir det mye mer mening for meg fordi jeg har forstått at jeg har irritabel tarm og hva det innebærer. Jeg har pleid å få skikkelig vonde kramper i magen, ekstremt mye luft og nei… Jeg skal ikke gå mer i detalj, men det har vært ordentlig fælt å dra på lengre reiser med den magen.

✈️ Sovner i det flyet letter. Jepp, der har du meg. Det spiller som regel ingen rolle om jeg reiser klokken fire på natten eller to på dagen. Jeg sovner når flyet begynner å lette fra rullebanen. Jeg sover generelt veldig mye på fly.

✈️ Nakkepute. Aaaah, apropos søvn. På reiser som er lengre enn en time har jeg alltid med meg nakkeputen min. Den er faktisk skikkelig gammel og kjøpt på Primark, men den funker som gull! Det er ti ganger bedre å sove med nakkepute enn uten. Vi kan vel være enige om at flysetet ikke akkurat er det diggeste stedet å sove.

✈️ Stresser lite. Det er ganske overraskende hvis man kjenner meg. Jeg stresser som regel alltid for et eller annet og jeg hater å være for sent ute. Normalt sett drar jeg alltid så jeg har kjempegod tid hvor enn det er jeg skal, men jeg har blitt skikkelig lat på den fronten når det kommer til fly. Jeg ender jo alltid opp med å ha masse tid å slå ihjel på flyplassen, noe som fort blir både kjedelig og dyrt.

✈️ Ser så mange filmer jeg rekker… men sovner alltid noen minutter inn i filmen. Wopsi! Jeg elsker at de har en god del nye filmer på de lengre flyreisene. Jeg elsker jo å se på film, men problemet mitt er at jeg nesten alltid sovner litt ut i filmen.

✈️ Får skikkelig “sittevondt” i rumpa. Flere enn meg som kjenner på dette eller? Det er så grusomt. Etter hvert gjør det jo nesten vondt på ordentlig! Hvis jeg sitter ytterst kan jeg gå en tur på do ellernoe, men hvis jeg sitter i midten er jeg liksom stuck. Grusomt.

 

0 kommentarer

Siste innlegg