SKALLDYRFESTIVALEN

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

BUKSE MONKI HER / SKO HER / RINGER HER / VESKE NUNOO / BLAZER HER / BODY HER

I går kveld dro Morten og jeg en tur på Skalldyrfestivalen i Mandal. Morten har pleid å være der, men jeg visste ikke en gang at det fantes før jeg møtte han. Da jeg kom hjem fra trening litt før syv hoppet jeg i dusjen og gjorde meg klar for festival. Jeg var overraskende kjapp faktisk. Plutselig satt vi i bilen på vei til Mandal, jeg ferdig duset med nyvasket hår og sminke. Wow, Andrea. Bra jobba.

Selve festivalen var utrolig koselig! Jeg tror jeg sa det sånn ti ganger i løpet av tiden vi var der, haha. Mandal virker jo som en veldig koselig by og vi har vært der en del ganger tidligere, men stemningen i går kveld var jo helt magisk. Vi kom i det solen begynte å gå ned og kunne stå på den ene broen med en rosa-oransje himmel over oss, utsikt mot tivoliet og scenen hvor Julie Bergan nettopp hadde begynt konserten sin. Helt perfekt!

Vi gikk litt rundt og kikka, Morten prøvde å vinne en sånn gigantisk sjokolade til meg (like greit at han ikke vant fordi jeg tåler det ikke uansett så det hadde blitt veldig trist) og vi avsluttet det hele med en tur i parishjulet. Så utrolig koselig, og så mye folk! Jeg fikk litt vibes til hvordan Stavernfestivalen var før, en sånn lokal koselig festival hvor man møter på masse kjentfolk og det er skikkelig idyll. Koselig.

 

14 kommentarer

Siste innlegg