SIST GANG JEG…

Det står dårlig til med kreativiteten her i varmen. Jeg skylder på heteslag, hehe. Heldigvis er det noen som har ting på stell, så takk for inspirasjon Sofie! Jeg låner dette innlegget jeg 🙂

Jeg gråt: Tidligere i dag, hehe. Dere skjønner hvorfor når dere ser vår neste video.

Jeg løy om noe: Jeg lyver veldig lite og ekstremt sjeldent så jeg kan faktisk ikke huske sist jeg løy om noe! Jeg sier jo at jeg er veldig ærlig, haha.

Ble starstrucked: Wæææ, dette er litt morsomt. Jeg blir faktisk ganske så sjeldent starstrucked, men da Morten og jeg var på håndballkamp fikk vi plutselig øye på en person som motiverte og inspirerte meg veldig mye da jeg var yngre. Jeg spilte jo håndball i mange år og var selvfølgelig ivrig tilskuer ellers også. Da vi så landskampen mellom Norge og Sverige kom plutselig Håvard Tvedten ut på banen for å motta en hederspris og jeg ble altså så starstrucked! Jeg ble halt varm og bare “Morteb, herregud se hvem det er!”. Han var så god og var en jeg så skikkelig opp til så det var moro.

Jeg var sint: Ordentlig sint? Hm… Jeg ble veldig irritert her om dagen da en fyr på Instagram kritiserte meg for å dele en tweet om at gjenoppbyggingen av Notre Dame har mottatt over 600 millioner euro (på daværende tidspunkt) og hvordan rike mennesker egentlig kunne løst mange verdensproblemer. Han mente at det var dobbeltmoralsk fordi “dere bloggere” (jeg hater det der, det er som å si dere menn, dere kvinner, dere muslimer, dere kristne, dere nordmenn, dere lærere, dere avisbud osv. altså hallo vi er alle forskjellige) fronter luksus blablabla. Og jeg ble bare så irritert fordi han drar alle bloggere over en kam og fordi han verken vet hva jeg tjener eller hva jeg bruker penger på og åpenbart ikke følger med på hva jeg driver med fordi altså eier jeg et eneste luksusplagg? Eh nei. Hiver jeg penger rundt meg? Nei. Så da ble jeg faktisk ganske irritert i noen minutter haha.

Sist gang jeg var redd: Da jeg skulle til Sofie sist jeg var i Oslo og det stod noen veeeeeeldig shady mennesker og stirret på meg. Jeg bare “heihei hehehe skal bare forbi her ja, takk”. Litt skummelt, ikke veldig, men hvor ofte er man ordentlig redd da?

Bildet jeg likte på Instagram: @Collagevintage sitt siste bilde.

Siste googlesøk: Koh Samui, jeg fikk tips om å reise dit så da måtte jeg sjekke avstanden herfra. Det ble dessverre litt for langt denne gangen.

Siste SMS: Jeg sendte melding til Morten og spurte når jeg gråt sist, hahaha. Jeg klarte ikke huske det på egenhånd wopsi.

Siste TV-program jeg så: Friends.

Jeg ble skuffet: Da jeg skulle linke til en kjole og den var utsolgt, hehe. Små gleder og små sorger 😉 Nei, det er ikke så mye som er skuffende om dagen så det var alt jeg kunne komme på.

Fikk til et mål jeg hadde satt meg: Det var uken før jeg dro da jeg klarte å trene hele tre dager!! Hverdagsmål og ukesmål er de beste målene for å komme seg gjennom dagene med en positiv holdning. Jeg elsker å klare små mål jeg setter meg i hverdagen, men altså de store målene er absolutt digge de også.

Personen jeg snakket med på telefonen: Jeg snakker veldig lite i telefonen, hater det. Så den siste jeg snakket med var Morten den 13. april.

Hadde kjærlighetssorg: Det var vel en liten en på videregående.

Sist gang jeg ble sjekket opp: Åååh, jeg husker så godt at noen prøvde å sjekke meg opp og jeg endte opp med å si at jeg har kjæreste, noe som var veldig rart fordi det var første gang jeg sa det i en slik setting (eller kanskje ever). Jeg går liksom ikke rundt og sier at jeg har kjæreste. Jeg sier jo kjæresten min blabla og sånt, men det er sjelden setningen “jeg har kjæreste” kommer ut av munnen min. Nå husker jeg selvfølgelig ikke setting eller noe som helst, men jeg husker at det endte med at jeg sa “jeg har kjæreste” haha.

 

6 kommentarer

Siste innlegg