SERIETIPS: YOUR HONOR

God søndag! Det kommer som vanlig et lite tips fra meg på søndagskvelden her. For dere som allerede har binget ferdig EXIT og er klare for å finne en ny serie så har jeg et skikkelig bra tips til dere. You Honor på hbo er en must see serie!

Michael Desiato er en dommer i New Orleans, kjent for sin rettferdighetssans (noe som passer godt når man jobber som dommer, men det er tydeligvis en greie), men på ettårsdagen for konas død skjer det noe som gjør at han går inn i tidenes kamp mot egen samvittighet og nevnte rettferdighetssans.

Sønnen hans Adam er involvert i en trafikkulykke. Etter å ha lagt ned blomster ved stedet moren ble drept kjører han hjemover, men får et skikkelig astmaanfall og i et forsøk på å få tak i inhalatoren sin som typisk nok har falt ned på gulvet tar han blikket fra veien. Samtidig kommer en ung gutt på motorsykkel i motsatt retning og det går så ille som det kan gå. De krasjer og gutten på motorsykkel dør foran øynene på Adam like før han setter seg i bilen og kjører fra stedet i panikk.

Adam prøver å fjerne alle bevis, enda i panikk, men når faren kommer hjem forteller han hva som har skjedd. Michael Desiato er forberedt på å gjøre det eneste riktigte så de to setter seg i bilen og kjører til politistasjonen hvor Adam skal melde seg. Det Michael enda ikke vet er at gutten som døde er sønn av byens mektigste og farligste mafiaboss.

Her bryter helvete løs. Når Michael forstår hvem som kjørte motorsykkelen, hvem gutten Adam kjørte på og drepte er så er alt som betyr noe å dekke over for Adam. Han vet hva som vil skje sønnen om mafiafamilien finner ut at det var han som drepte sønnen deres.

Altså serien er så spennende, men den er også ganske grotesk og jeg klarte faktisk ikke binge den fordi jeg trengte pauser mellom noen av episodene. Det er kraftig kost, ikke nødvendigvis i bilder, men i handlinger. Uansett, dere bør se den!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg