SERIETIPS: TYNN IS

Nå må dere virkelig høre etter, folkens. Jeg har sett en ny serie og den er helt sykt bra! Jeg er totalt hekta og sitter ikke en gang på mobilen når jeg ser på den, da er den bra. Jeg så alt som har kommet ut på to dager og det klikker nesten for meg fordi neste episode ikke kommer ut før på tirsdag. Den er så sykt bra!

Serien heter tynn is og ligger på NRKTV, så den er gratis yei! Det er en svensk thrillerserie om politikk, miljø og ikke minst olje. Handlingen er lagt til Grønland hvor arktisk råd møtes for å diskutere en avtale om forbud mot å bore etter olje i Arktis.

Samme dag som rådet skal møtes for første gang forsvinner et svensk forskningsskip i Arktis. Væpnede menn tar seg om bor i skipet hvor Sveriges utenriksminister egentlig skulle befunnet seg. I stede har hun sendt en fra teamet sitt som tilfeldigvis skyper med sin gravide kjæreste, som jobber i svensk sikkerhetspoliti, under angrepet.

Hun drar til Grønland sammen med eieren av forskningsskipet, uten autorisasjon fra svensk sikkerhetspoliti, for å lete etter kjæresten sin. Så kommer alle spørsmålene… Hvem har gjort dette og hvorfor? Lever mannskapet enda eller er alle døde? Hvor ble skipet av da det forsvant fra radaren?

Vi får se skittent politisk spill, veldig mye spenning, Grønlands misnøye med å alltid bli holdt utenfor avgjørelser som gjelder dem og en dramatisk jakt på å redde miljøet, og å finne ut hvem som står bak angrepet mot skipet.

Denne burde dere virkelig skrive opp på serie-listen og kose dere med i kveld!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg