SERIETIPS: SCHITT’S CREEK

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle dele dette serietipset faktisk, haha. Da Morten insisterte på å teste ut Shitt’s Creek tenke jeg nei. Da han satt det på tenkte jeg nei og da jeg så den første episoden tenkte jeg herregud, la meg slippe. Så stod det på som bakgrunnstøy en stund og det gikk plutselig opp for meg at det var ganske festlig. De siste sesongene gledet jeg meg faktisk til å se og vi har ikke gjort annet enn å se på denne serien den siste tiden.

Shitt’s Creek er en komiserie som ligger på TV2 Sumo. Det er faktisk hele seks sesonger så hvis du trenger noe å se på over lengre tid er dette perfekt, og hvem trenger vel ikke noe å se på over tid nå om dagen? 😅

Serien handler om familien Rose som er styrtrike frem til de plutselig mister hele formuen sin etter at regnskapsføreren deres har lurt dem for alt. Det eneste de sitter igjen med er et lite beløp penger og den sjarmerende (eller ikke) byen Schitt’s Creek som faren i familien kjøpte som en spøk for mange år siden. Ja, hva kan vi si? Schitt’s Creek er like sjarmerende som det høres ut som og blir mildt sagt en overgang for den luksusvante familien Rose.

Johnny og Moira med sine to voksne barn David og Alexis har ikke noe annet valg enn å flytte inn på et skittent hotell og starte livet helt på nytt. Det byr mildt sagt på utfordringer og en god del morsomme situasjoner.

En herlig serie som er enkel å se på, men som man godt kan kose seg med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg