SERIETIPS: HEKSEJAKT

God søndag kveld! Jeg er trygt tilbake i stuen min og klar for søndagens faste kosekveld etter to dager borte fra mine fantastiske familiemedlemmer. Dette er min favorittdag i uken. Jeg elsker alt med søndager, men det beste er definitivt å avslutte uken med en god film eller serie.

Denne uken har jeg et fantastisk serietips til dere! Dette er en av de beste seriene jeg har sett på veldig lenge og jeg har faktisk på alarm så jeg er klar når den neste episoden kommer ut. Den er så utrolig bra, sinnsykt spennende og sykt interessant.

Serien jeg snakker om heter Heksejakt og ligger på TV2 Sumo. Den blir også vist på TV2. Heksejakt handler om Ida som har en høy stilling som økonomiansvarlig i et stort advokatfirma. En merkelig faktura dukker opp på bordet hennes og Ida begynner å stille spørsmål. Alt hun vil er å gjøre jobben sin riktig, men blir møtt med sterk motstand fra lederne i firmaet.

Plutselig blir Ida satt i en veldig vanskelig situasjon når det viser seg at denne fakturaen kan være en del av hvitvasking og at advokatfirmaet hun jobber for meg stolthet viser seg å være alt annet enn ærlig… Ida blir nå en fiende og de iskalde lederne skyr ingen midler for å true henne til taushet.

Vi møter ansatte i økokrim som sliter med å få sakene sine forbi lover om taushet, journalister som ønsker å gjøre sin del av samfunnsansvaret og folk med alt for mye penger som gjerne vil gjøre akkurat som de vil uten å måtte bry seg om norske lover. Midt i dette står Ida…

Heksejakt er et utrolig sterkt drama som er inspirert av sanne historier om varslere. Det viser ikke bare hva det kan ha å si for karrieren, men hva det kan gjøre med mennesket som varsler og menneskene rundt dem. Det er så sterkt, så spennende og utrolig provoserende på samme tid.

Jeg har sett fire av sesongens åtte episoder og krysser fingrene for en avslutning som kan gi en sesong to, fordi dette er sykt bra tv!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg