SERIETIPS: EMILY IN PARIS

Åh, dere. Nå har jeg et ordentlig godt serietips å dele med dere. Alle dere som lengter etter storbyferie og luksus, dette er serien for dere. Jeg vil også si at det er en serie for dere som likte Gossip Girl fordi denne kan minne litt om den på noen måter, men det er en mer voksen serie og selvfølgelig et helt annet tema. Kanskje det bare er det fine klærne og det at de er i en storby som minner om Gossip Girl, haha. Jaja.

Emily in Paris ligger på Netflix og jeg slukte de fire første episodene i ett jafs! Emily jobber i et markedsføringsfirma i Chigaco. Firmaet kjøper et lite firma i Paris og vil gjerne ha en amerikaner der for å sørge for at de også når det amerikanske markedet. Emily blir den heldige og tar gladelig jobben i Paris som innebærer å bo et helt år borte fra kjæresten i Chicago, dra til et land hvor hun ikke snakker språket og ikke kjenner noen.

Drømmen om romantiske Paris blir kanskje ikke helt slik hun så det for seg. Kontoret i Paris er ikke veldig gira på å få en ung amerikansk jente som skal dele sine meninger plassert der. Kjæresten er ikke veldig gira på avstandsforhold og franskmenn i Paris vil gjerne snakke fransk til deg uansett om du forstår det eller ikke.

Paris blir kanskje ikke heeeelt som hun så for seg, men byen er jo fantastisk vakker og hun har en kjekk fransk nabo så kanskje det går seg til? 🤷🏼‍♀️

En deilig feelgood-serie som jeg er totalt hekta på!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg