SERIETIPS: DRAPSMANNEN PÅ INNSIDEN

God søndag! Dagen i dag har vært helt fantastisk. Vi startet med en helt nydelig søndagsfrokost før vi kjørte til Lindesnes hvor vi gikk en lang tur med Trulte, stoppet innom mormoren til Morten og fikk servert vafler før vi dro hjem og slappet av. Helt perfekt!

Vi skal se ferdig en miniserie som vi startet på i går kveld og jeg må bare tipse dere om den! Serien ligger på Netflix og heter “Drapsmannen på innsiden: I hodet på Aaron Hernandez”.

Det er en dokumentarserie om virkelige hendelser og den veldig talentfulle amerikanske fotballspilleren Aaron Hernandez som blir tiltalt for drap på en venn av han, og deretter mistenkt i flere drapssaker. Hele greia kan minne litt om O.J. saken, ikke nødvendigvis det han gjorde eller ikke gjorde, men medietrykket, historien, fasaden og ting rundt han.

I serien følger vi Hernandez gjennom rettssaken hvor han er tiltalt for å ha drept kjæresten til søsteren til forloveden hans. Vi får vite om bakgrunnen hans, hvordan det var å vokse opp der hvor han vokste opp, hvordan han kom seg helt til NFL og hvordan det som kunne blitt en suksesshistorie endte opp som det gjorde, i en rettsak.

Jeg elsker serier som dette! Vi har virkelige hendelser, vi har en fasade som kanskje stemmer overens med hvordan ting egentlig var, vi har et ønske om å finne ut hvordan dette mennesket er satt sammen, vi har bevis, men har vi nok bevis? Serien er så spennende!

Jeg har sett to av de tre episodene og jeg aner ikke hvordan det ender, om han blir dømt, hva som faktisk kommer frem og ikke, hva som skjer man han videre, hvor han er i dag, men jeg er skikkelig spent på å finne ut av det etterpå! Og gjett om dette skal Googles.

Denne anbefales virkelig, særlig dere som fascineres av hvordan og hvorfor mennesker blir så gale…

6 kommentarer

Siste innlegg