SERIETIPS: DEAD TO ME

Da Game of Thrones var over og jeg allerede hadde sett ferdig Quicksand (som dere også  se, en av de beste seriene jeg har sett) var jeg litt lost. Jeg orket egentlig ikke begynne på noe nytt og heavy, sånn som de to jeg nevnte over her så hva gjør man da? Går på Netflix og finner en serie som er flott å ha i bakgrunnen, men som også er interessant!

Dead to med handler om Jen som mister mannen sin. Han blir påkjørt og drept av en sjåfør som stikker av og Jen sitter igjen med et hus, to barn og ganske mye sinne og forvirring. Hun går på en sorggruppe hvor hun møter Judy. De to blir raskt venner, men det viser seg at Judy skjuler en del mørke hemmeligheter og ikke er den Jen tror hun er. Det er ikke bare Judy som skjuler ting, Ted viser seg å ha holdt en del ting skjult for familien før han døde…

Screenshot Netflix

Jeg har enda en del igjen av serien, men det skjer noe spennende i hver eneste episode. Serien er enkel å se på, samtidig som den er både trist, rørende og morsom. Det å følge noen som har mistet sin kjære er grusomt, men det som gjør det fint er å se at man kommer seg videre selv om man må lære å leve på en litt annen måte.

Det er vanskelig å si noe mer uten å røpe ting, men dere får raskt mye informasjon som Jen ikke sitter på for å si det sånn. Jeg er veldig spent på hvordan det hele ender! Serien ligger på Netflix <3 Enjoy!

 

PS. Det har kommet ut ny sesong av The Bold Type (en av mine favorittserier) på NRK!

 

9 kommentarer

Siste innlegg