SERIETIPS: BORGEN

God søndag! Hvem er klare for et nytt serietips?

Jeg kom over Borgen ved en tilfeldighet. Jeg bladde gjennom Netflix på leting etter en film, men så fant jeg Borgen og hva er vel bedre enn et skikkelig nordisk drama? Det er jaggu ikke mye!

Borgen er en serie om dansk politikk, et politisk drama på sitt aller beste. Serien handler om Birgitte Nyborg som mot alle odds ender opp med å bli Danmarks første kvinnelige statsminister etter en avsløring som vipper den sittende statsministeren og hans tøffeste utfordrer av pinnen.

I serien blir vi med inn i kulissene på Borgen hvor alt politisk foregår. Vi blir også introdusert for Kasper som fungerer som statsministerens “spinndoktor”, han håndterer pressen og må ja.. spinne alle avgjørelser og nyheter i deres favør.

Kasper har tidligere hatt et forhold til Katrine Fønsmark som jobber som journalist i TV1, en stor dansk tv-kanal. Hun er en beinhard, tøff dame som elsker å grave frem gode historier, ikke minst om politikk!

Vi følger alle deres personlige historier samtidig som vi ser den nye statsministeren jobbe for å klore seg fast til makten hun nettopp har fått.

Det er en veldig spennende serie med nesten timeslange episoder, noe som gjør at det er lett å ikke se alt på noen dager. Morten og jeg har slukt serien her hjemme og er allerede godt i gang med sesong tre. Det er så spennende!

Har dere sett Borgen?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg