SERIETIPS: ALL AMERICAN

ENDELIG! En skikkelig bra serie jeg bare  se videre på. En serie som er så bra at jeg må ta med meg macen på kjøkkenet for å lage mat fordi jeg ikke klarer å slutte. En serie som gjør at jeg bare vil hjem så jeg kan fortsette å se på den. Så bra!

All American ligger på hbo og handler om Spencer James, et lovende fotballtalent som blir headhuntet av “coach Baker”, eller Billy Baker om du vil, fra et fattigere nabolag i Crenshaw til luksus og rikdom i Beverly Hills for å spille high school fotball.

Det er bare det at det ligger litt mer bak enn hva Spencer først tror. Det han ikke vet er at moren hans, Grace har kontaktet sin gamle flamme (tidligere NFL proff) Billy Baker for å få Spencer bort fra problemene i området og gi han en sjanse til å få et bedre liv. Etter litt overtalelse går Spencer med på det og for at overgangen skal være lovlig må han flytte til Beverly Hills og inn med “coach Baker”, advokat-kona og tvillingbarna deres som er på samme alder som Spencer.

Det skal vise seg at det ikke bare er enkelt å gi slipp på det gamle laget, venner og familie i Crenshaw og skli rett inn blant nye bekjentskaper og “eliten” i sitt nye nabolag.

Serien handler om mye mer enn fotball og tro meg, dere kommer til å elske den selv om må innrømme at dette ikke er mitt beste innsalg av en serie 😅 Men dere må prøve! Tro meg, dere kommer ikke til å angre.

0 kommentarer

Siste innlegg