SEKS FAVORITTER I KRISTIANSAND

Reklame | Brows by Laila / asnnonselenker Nelly

Jeg lagde et innlegg om favorittene mine i Oslo og tenkte at det er gøy å lage et innlegg om mine foreløpige favoritter i Kristiansand. Nå er jeg ikke akkurat kjent enda, jeg har faktisk kun vært der sånn tre-fire ganger. Det kan derfor bli veldig morsomt å se om jeg lager et slikt innlegg igjen om seks måneder eller et år. Da kan det fort være en del nytt på denne listen, men akkurat nå så er dette mine favoritter i det som skal bli min nye hjemby.

JAKKE BIKBOK (gammel) / VESKE HER / BUKSE HER / SKO HER

Brows by Laila. Jeg er så lykkelig over å ha funnet en fantastisk flink brynsstylist på første forsøk. Jeg spurte dere om råd på Instagram og Brows by Laila ble anbefalt av flere, noe som passet perfekt da hun tok kontakt like etterpå. Jeg fikk tilbud om en prøvetime for å se om jeg ble fornøyd og det ble jeg så absolutt. Brynene ble virkelig on fleek og når hun i tillegg gjør vippeløft er jeg solgt, haha. (PS. det er sponset behandling, men som alltid en 100% ærlig mening)

La Famiglia. Jeg er tidenes fan av italiensk mat og hvis jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg vil ha ender jeg opp med italiensk. Pasta, pizza, bruschetta, alt er så godt! Morten og jeg hadde date Night her og det var så koselig. Det er innredet med italiensk preg og maten var supergod!

Mother India. Denne restauranten fikk jeg anbefalt og den skuffet ikke. Jeg er utrolig glad i indisk, men det er noen ganger litt begrenset utvalg for meg som ikke spiser kylling og sjelden spiser kjøtt. På Mother India hadde de et fantastisk utvalg av vegetarmat og det smakte helt fantastisk! Selve restauranten var dritkul og jeg følte at jeg satt i et stort fest-telt om det gir mening. Jeg spiste garlic kofta curry til hovedrett og det var magisk.

Markens. For en koselig gate! Jeg fikk litt sånn Karl Johan-feeling, bare uten at det er grusomt å gå der haha. Jeg synes jo Karl Johan er forferdelig slitsomt, men Markens er en slags miniversjon som bare er koselig. Det skader jo ikke at det ligger butikk etter butikk langs gaten og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å gå noen turer der i starten.

Hansen & Co. Denne interiørbutikken oppdaget jeg da en venninne tok meg med på en liten runde i byen. Jeg kommer til å løpe ned dørene der når jeg først flytter, haha. Det er jo så gøy med interiør og nå har jeg jo den beste unnskyldningen noensinne med tanke på at jeg skal innrede en helt ny leilighet.

Amigos. Jeg har faktisk vært der to ganger allerede! Første gangen var for å feire bursdagen til Morten og jeg spiste en helt fantastisk Chili Con carne med mangosorbet til dessert. Den andre gangen husker jeg ikke hva jeg spiste, men godt var det i alle fall. Dette ligger ved sjøen og restauranten er innredet i masse spreke farger som gir et ordentlig mexikansk preg over det hele.

Det er riktignok mange steder jeg har fått anbefalt og som jeg gleder meg til å prøve når jeg flytter dit! Særlig mange kaféer og restauranter. Det er forresten utrolig hyggelig med meldinger og kommentarer fra dere som ønsker meg velkommen til byen deres <3 Tusen takk! Kom gjerne med flere tips til hva jeg burde sjekke ut når jeg flytter sørover. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg