OVERTAKELSE AV LEILIGHETEN

Reklame | Chiquelle / annonselenker Nelly

JAKKE HER / BUKSE CHIQUELLE (andrea20 gir 20% rabatt) / SKO HER

God morgen, dere! I dag tenkte jeg å dele dagens planer med dere. Det skjer nemlig litt av hvert!

🌟 Jeg har et telefonmøte klokken 11, et i ettermiddag og et telefonintervju. Busy telefondag, haha.

🌟 Morten og jeg skal kjøre til leiligheten i Kristiansand for en siste finish. Vask av våre integrerte hvitevarer var visst ikke med i utvask/flyttevask dealen, noe vi ikke ble klar over før vi var tilbake i Lindesnes i går, så de tar vi selv i dag. Jeg tok heldigvis ovnen for sikkerhetsskyld før vi flyttet ut. Det var noe herk haha, heldigvis går kjøleskap og sånt litt lettere!

🌟 Når jeg først er i byen er planen å dra på SATS for å trene. Jeg har ikke trent siden vi startet pakkingen, har brukt det som en veldig grei unnskyldning til å sluntre unna. Har gjort meg selv en liten bjørnetjeneste der, ja. Nå ble PT timen jeg egentlig skulle hatt i dag flyttet til fredag så da er det bare å ta tak selv!

🌟 Overtakelse av leiligheten! Wææ, det blir skikkelig rart. I dag gir vi fra oss leiligheten på ordentlig og nå kan vi faktisk ikke dra tilbake dit. Det blir så sykt rart, men på en måte blir det også godt fordi vi vet at det er et slags “nytt kapittel” som venter for å si det på en så klisjé måte som overhodet mulig.

🌟 Før turen går tilbake til Lindesnes drar Morten og jeg innom pappa på besøk. En kaffe eller to, skravling og det man vanligvis gjør på besøk. Det blir koselig!

🌟 Lage klart et samarbeid. Det gleder jeg meg til! Elsker den delen av jobben, når jeg får være kreativ og faktisk lage innhold.

 🌟 Når jeg er tilbake i Lindesnes skal jeg gjøre meg heeeeelt ferdig med utpakkingen. Det er ikke mye igjen nå, men Morten trenger litt hjelp meg sitt haha. Så kvelden går nok litt til det før vi skal lage middag og fortsette å se Muldvarpen på NRK. Den er så spennende!

0 kommentarer

Siste innlegg