NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN

Reklame | Royal Design / alle lenker er annonselenker

Hei, verdens fineste lesere! Jeg håper dere har hatt en kjempefin start på uken. Her i Oslo har det vært skikkelig fint og vårlig vær, noe som gjør at energinivået mitt stiger enormt. Jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre start på uken. Morten kom til meg i går kveld og vi lagde digg frokost sammen, dro ut i finværet for å gjøre æren og ta bilder og har kost oss masse frem til jeg dro ut på middag.

Et av ærende var å hente en pakke jeg har gledet meg veldig til å få hjem i leiligheten. Royal Design har en belysning-kampanje akkurat nå hvor de har fra 10-15% rabatt på belysning (klikk HER for å komme direkte til kampanjen). Jeg har bestilt fire veldig kule lamper som skal få bli en del av hjemmet mitt. Jeg er strålende fornøyd!

Jeg bestile to av disse lampene fra House Doctor, et merke jeg generelt er veldig glad i. Planen er å henge opp en på hver side av sengen på soverommet mitt. Det som er veldig kjekt er at man kan kjøpe feste på for eksempel Clas Ohlsson så man slipper å bruke skruer i veggen. Utrolig greit om man leier leilighet!

Jeg skal kjøpe to store runde lyspærer til å sette i disse og det blir så kult! Dere skal selvfølgelig se resultatet når alt er ferdig opphengt og klart. Dere finner lampen HER til 15% rabatt.

Jeg bestilte også denne lampen fra CO BANKERYD, et merke jeg ikke kjente til før jeg bestilte denne faktisk. Foreløpig veldig fornøyd. Jeg synes formen og designet på kampen var superkult og tror det kan gjøre seg veldig godt i en pyntehylle eller på en kommode for eksempel. Jeg får se hva jeg gjør.

Lampen finner du HER og den er det faktisk hele 17% rabatt på akkurat nå!

Denne lampen har jeg gledet meg aller mest til å få! Jeg har hatt lyst på den utrolig lenge, mye fordi jeg ser hvor bra den gjør seg hos Emilie, venninnen min. Jeg lånte lampen hennes og tok bilder av den her om dagen fordi jeg ikke visste om jeg rakk å få pakken min før jeg dro tilbake til Sørlandet. Den finnes i mange forskjellige varianter. Jeg stod mellom en beige og den sorte, men landet til slutt på den sorte fordi jeg tenker at den er lettes å plassere i en fremtidig leilighet som jeg ikke enda vet hvordan kommer til å se ut.

Lampen finner du med 15% rabatt HER.

Se så kul den er i stua til Emilie!

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg