NY REISE OG EN LISTE TIL KJÆRESTEN

 Solbriller eBay / kjole NORR (fra i fjor vår) / veske Nunoo / sko Reebok

God morgen mine fine! I dag har jeg kommet meg opp til normal tid og godt er det. Jeg reiser til Oslo i kveld før jeg flyr til London i morgen tidlig. Jeg skulle gjerne tatt hele reisen på en dag, men flyet går klokken åtte fra Oslo så det er håpløst. Da blir det en kveld med venninner i Oslo så det kom jo noe godt ut av det!

Dagen i dag skal jeg bruke på å gjøre de siste forberedelsene for turen. Jeg må handle mer undertøy fordi det begynner å bli ganske dårlig stelt i den skuffen, haha. Jeg må også ordne med en bag som går innenfor Ryanair sine ekstreme krav. Der kan man ikke ha håndbagasjekoffert, neida, man må ha en bag og den kan ikke være mer enn 40x20x25. Min minste Day bag holder ikke de målene en gang, sååå da må jeg se om jeg finner noe billig som kan romme Macen, pass og kameraet mitt som jeg er nødt til å ha i håndbagasjen.

Ellers skal jeg prøve å rekke en treningsøkt og ikke minst lage en liste til Morten. Han får rett og slett en to do liste av meg mens jeg er borte i helgen. Det er fordi det er mye som bør gjøres hjemme, men han er ikke akkurat den ivrigste på den fronten haha. Han må blant annet bytte sengetøy, brette sammen rene klær og sette på ny klesvask og aller helst vaske over leiligheten en eller annen gang i løpet av helgen. Jeg ser for meg at jeg kommer hjem til leiligheten akkurat slik den er nå, men det er da lov å prøve, hihi.

Nei, nå må jeg komme meg i gang her. Håper dere nyter dagen! Husk å still spørsmål til ukens spørsmål om det er noe dere lurer på. Klem!

 

10 kommentarer

Siste innlegg