NY KJÆRESTETUR ER BESTILT

Er det noen som kjenner igjen dette bildet? Det er tatt for ganske nøyaktig et år siden da Morten og jeg dro på vår første utenlandstur sammen til vakre Barcelona.

Det er en by jeg alltid har hatt lyst til å reise til og vi snakket faktisk om det inne på Love Island. “Hvis vi vinner drar vi til Barcelona”, og utrolig nok så skjedde akkurat det. Vi vant og en måneds tid senere reiste vi til den spanske byen.

Nå, nesten et år senere skal vi på tur igjen. Vi har helt seriøst snakket om den Barcelona-turen jevnt og trutt siden i fjor. Jeg vet ikke hva det er med den byen, men jeg elsker den! Atmosfæren, bygningene, klimaet nå på høsten og ikke minst maten. Så sykt mye god mat!

Vi bestilte denne turen i starten av oktober, men alt ble så usikkert da demonstrasjonene startet. Nå ser det ut til at det går fint å reise og jeg gleder meg utrolig mye til vi reiser avgårde allerede på søndag. Morten har bursdag når vi er der (litt derfor vi dro akkurat da) så det blir bare feiring og kos! Vi skal bo på det samme hotellet som sist fordi vi var så fornøyd. Det var fint og rent, i tillegg kunne vi gå til absolutt alt vi skulle se. Vel, vi gikk faktisk lengden til et maraton på tre dager så vi gikk jo langt, men det er litt av sjarmen med å besøke nye steder. Da oppdager man plutselig ting man ikke hadde gjort ellers.

Sist så vi en del severdigheter så det trenger vi ikke gjøre denne gangen, eller så kan vi finne nye severdigheter. Jeg skal i hvert fall gjøre enda bedre research på alt før jeg reiser denne gangen. Jeg vil finne nye restauranter, booke bord på forhånd, sjekke ut om det er noe ekstra moro man kan gjøre der og lage et lite opplegg. Det blir så bra!

Aaaah, jeg kan se på disse bildene og drømme meg bort. Tenk at jeg snart skal tilbake!

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

0 kommentarer

Siste innlegg