NORGESFERIEN ER I GANG

WOHO! God morgen, alle sammen. Her er vi tidlig på og supergira for å komme oss på tur. Vi har spist en deilig frokost og alt er pakket, klart til å kjøre rundt i det vakre landet vårt.

Nå skal vi kjøre og levere Trulte. Hun skal være hos pappa mens vi er borte, noe som er veldig deilig fordi hun elsker å være der og pappa har full kontroll så jeg trenger ikke bekymre meg for henne i det hele tatt. Jeg kan rett og slett slippe alt og bare nyte det å være på tur!

Apropos det. Jeg kommer til å oppdatere så mye som mulig i løpet av turen, men… Vi er på roadtrip og skal hovedsakelig sove i telt så det kan være at det ikke blir like hyppige oppdateringer som vanlig. Så hvis det plutselig er en dag uten oppdatering fra meg så vet dere hvorfor.

Jeg skal selvfølgelig gjøre alt jeg kan for at ting går som vanlig, men man vet jo aldri. Plutselig går jeg tom for strøm på macen og er milevis unna neste sted jeg får ladet. Ting skjer. Jeg håper dere holder ut uansett om dere ikke hører fra meg her hver eneste dag. Hvsi dere savner meg så er det bare å sjekke ut Instagram (@andreasveinsdottir) eller Snapchat (andreasveinsdot). De skal oppdateres hele turen med mindre jeg ikke har internett, haha. Så der kan dere følge hele turen om dere vil!

Så skal vi selvfølgelig vlogge. Jeg er så gira på det og tror det blir den kuelste vloggen vi noen gang har laget! Bare se for dere norsk natur… Så nydelig!

Wææ, jeg er så gira!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg