NÅ REISER JEG ENDELIG

Reklame | Lapoint / annonselenker Nelly

GENSER HER / LEGGINS HER / SKO HER

Wiiii! Hei fra Gardermoen. Nå er jeg på plass og veldig klar for å komme til sol og varme. Bagasjen er levert, jeg klarte så vidt å holde meg unna overvekt så alt er fryd og gammen.

Nå skal vi finne oss et sted å henge frem til flyet går, kikke litt i taxfreen og laste ned en helg haug med podcaster så jeg har noe å kose meg med når jeg blir lei av å se på film. Det er snakk om elleve timer på et fly så sannsynligheten for at jeg kommer til å kjede meg er ganske stor. Heldigvis blir det verdt det når vi kommer frem!

Jeg gleder meg så ufattelig mye til to uker på Bali og ikke minst til å være på surf camp med Lapoint igjen. Det var helt fantastisk på Sri Lanka så jeg regner med at det blir minst like bra på Bali! Jeg vet nesten ikke hva jeg gleder meg mest til fordi det er så mye.

Jeg gleder meg selvfølgelig masse til å være i sol og varme igjen, jeg gleder meg til å bo på campen og til å spise den digge maten de serverer der, jeg gleder meg til å bli litt bedre på surfing og jeg gleder meg til å oppleve det Bali har å tilby.

Jeg har begynt å følge sikkert tjue forskjellige Bali-kontoer på Instagram, spurt alle jeg kjenner som har vært på Bali om tips og Googlet i vei. Herregud, så fint det er der! Nå er jeg nesten stressa over å bare ha to uker der fordi det er så mange steder jeg vil dra til og ikke minst mange steder jeg vil spise mat haha. Fyyy så digg maten ser ut.

Nei, nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med reisen og til å komme frem. Snakkes fra Bali!

 

4 kommentarer

Siste innlegg